Pacalos Németh Szilárd nem a legélesebb kés a fiókban

2021. szeptember 24. 02:09

Te szerencsétlen! A sok agyaddal most dobtad fel a főnököd.

2021. szeptember 24. 02:09
null
Juszt László
Juszt László
Facebook

„Szellemi színvonala némi kívánnivalót hagy maga után. A magyar nyelvvel is folyamatos harcban áll, s rendre alulmarad.

Most egy kicsit túllépett a saját határain is. Miután Szabó Tímea arról kérdezte írásban a honvédelmi minisztert: igaz-e, hogy Orbán Viktor családjával együtt Rómába utazott egy, a honvédség tulajdonában álló repülőgéppel.

Pacalos Németh válaszolt: »A hivatalos utak nyilvánosak, de a magánprogramok nem, vagyis nem válaszol arra, hogy miért Horvátországban vették fel őket honvédségi géppel.«

Te szerencsétlen! A sok agyaddal most dobtad fel a főnököd. Mert ha nem érzékelted volna, ezzel közölted, - amit persze eddig is tudtunk - nem válaszolsz, mert a magánutak nem nyilvánosak!

Ha ehhez hozzátesszük, hogy ez nem is egy rögtönzött nyilatkozat volt, hanem egy írásos válasz, akkor azért felvetődik a kérdés: az egész Honvédelmi Minisztériumban nincsen egy olyan ember, aki a magyar nyelvet legalább középfokon bírja?”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Kapcsolódó cikkek

Összesen 149 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
mgi_
2021. szeptember 25. 19:30
Valamikor a Mai nap című lapnál dolgoztam újságíróként, s Pallagi Ferenc megbízott, hogy írjak egy cikket Juszt Lászlóról, segítségül adta Juszt Lászlót, aki tollba mondta fájdalmát, amiért a sok kezitcsókolomozás miatt kirúgták a tévéből. Egy nagyon rossz cikket írtam, amit átírt Pallagi és Juszt, a két jóbarát. Szóval így ment ez bő 30 éve, egyik komcsi mosdatta a másik komcsit. S most ez az ember átveszi Szabó Tímeától a "pacalos" jelzőt és nem néz a tükörbe, nem látja a zsírtól fényes arcát. Olyan szánalmas, olyan szánalmas.
konfucius
2021. szeptember 24. 21:46
Pacalos ? Ne mondj már ilyeneket, orvvadász zsírdisznó.
sadán
2021. szeptember 24. 17:28
Te pacalozol, nézz bele a tükörbe Te hájas rohadt kommunista. Anyádnak kellett volna moziba menni mikor apád megcsinált, vagy egyszerűen belerohadni anyádba.
Rocktoberi
2021. szeptember 24. 17:00
A disznósajt fejű Juszt politikai szempontból olyan mint Gyurcsány. Taszítja a normális embereket. Szavazatokat szállítanak a Fidesznek.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik