Havas Henrik bizarr hangfelvétele 2.0: előkerült a vágatlan verzió is

2021. szeptember 24. 16:42

A felvételt a Bors hozta nyilvánosságra.

2021. szeptember 24. 16:42
null

A csütörtöki bizzarr hangfelvétel után újabb – vágatlan – verzió került elő Havas Henrikről, amin egy nővel folytat szexuális tartalmú beszélgetést, sőt az újabb felvételen – amit a Borsonline hozott le már az aktus hangjai is hallhatóak.

A teljes hangfelvételt ide kattintva hallgathatja meg.

Kapcsolódó cikkek

Összesen 149 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Silences
2021. szeptember 26. 00:52
Szaros MANDINER ! Amikor a Kelta gyermekpornóval bukott, kimentette a TEK.. és ejnye-bejnye ...pénzbüntetés.. Amikor Borkai közpénzen Adriázott és közpénzt ígérve a fehérvári lányoknak azokat tologatta.. semmi ügy.. Amikor a Szájer kijárási tilalom alatt (meleg)bulizott.. droggal menekült az ereszen - nincs ügy.. DEHOGY EZEKRŐL NEM ÍRT A MANDINER-- NA AZ LENNE FURA, de tudjuk a FideSS láncos kutyái vagytok.. Feleségverő képviselőtök és a thai nagykövetetek is lejáratta már a Fideszt.. nem is csodálkozom.. De lehet csámcsogni Havason, akit a PEGAZUS-on lehallgattak.. ahogy épp a 3. Kelemen Annát pumpálja.. és ki nem sz@rja le.. megdugott egy kurvát.. max nem fizetett érte.. Kálomista új filmjének alap.. MegkXrtak ! Elkurtuk is szánalom.. filmnek se mondanám.. propaganda video.. Nácik is csináltak, hogy jó a zsidóknak a láger.. szeretik.. itt most a Gonosszal riogatnak, mert Ferinél nincs rosszabb.. nehogy visszatérjen a politikába!!! .-- Nem tudom a sok agyhalott látja őt naponta a parlamentbe, politikus, pártvezető maradt... és még börtönbe se került - hiába sok választási kampányduma. Kálomista producer egy sorozat első elemének szánta a szóban forgó filmet, és a következő epizódoknak is hasonló címet fog adni. A Borkai sztoriról szóló filmje bizonyára majd a „Megk.rtuk” címet viseli, a Szájer EU-képviselő pályáját elemző dokumentum anyagát pedig a „Rák.rtam” felkiáltással fogja reklámozni. Ha jól megy a bolt, érdemes feldolgozni Simicska Lajos történetét is, ebben az esetben megfelelő lehet az „Átk.rtak” felkiáltás.
Tatulus
2021. szeptember 25. 20:23
Hiába - jó az orrom! Mindig tudtam, mióta először láttam, hogy a "tanár úr" egy féreg gazember. Mindig utáltam, és igazam volt. Kamugeri iránt hasonlóan érzek. Annyi különbséggel, hogy míg Havas egy gazember, Kamugeri egy balfasz, semmire se alkalmas gyáva senki.
Dénia
2021. szeptember 25. 19:54
Ez egy alja féreg.
olajfa1
2021. szeptember 25. 18:44
TE! "ostoba erőszakos MEETO"-s "tanárúr" ZÚGJÁL BE DE NAGYON GYORSAN A BÖRIBE! OTT A HELYED!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik