Ezt a filmet nagyon meg akarom nézni

2021. szeptember 24. 10:38

Vajon kiderül-e, kinek a parancsára vették le a rendőrök az azonosítókat.

2021. szeptember 24. 10:38
null
Dévényi István
Facebook

„Ezt a filmet nagyon meg akarom nézni. Egyrészt, hogy mennyire cseng össze a saját »élményeimmel«. Másrészt, hogy vajon kiderül-e, kinek a parancsára vették le a rendőrök az azonosítókat (kvázi háborús bűnös, azóta is várjuk a nagy elszámoltatását. Az övét is...).

Harmadrészt, mert nem mondok véleményt úgy, hogy nem láttam a produkciót. Szavazz: te megnéznéd a filmet? Csak, hogy segítsünk szegény Kálomista örökön-örökké elnyomott Gábornak. Like, ha igen, Szomorú, ha nem.”

Nyitókép: Facebook

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Kapcsolódó cikkek

Összesen 132 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
mediator01
2021. szeptember 25. 08:25
Dévényi, ne a filmet nézd, hanem az álláshirdetéseket!
zsattila60
2021. szeptember 25. 07:38
Én nagyon várom a folytatást is, amiben kiderül hogy a főügyész úr miért nem ültette le az elmúlt 11 évben a szemkilövető Gyurcsányt. Ja, akkor most ki lenne a plakátokon? Gyurcsány, Orbán takarodjon!
libbantkommunista
2021. szeptember 25. 06:41
Dévényi! Akiknek a szekerét tolod, ott találod azt, aki kiadta a parancsot.
Akitlosz
2021. szeptember 24. 18:32
"Ezt a filmet nagyon meg akarom nézni Vajon kiderül-e, kinek a parancsára vették le a rendőrök az azonosítókat." Egy játékfilmből? Kiderülhet, de az csupán a filmkészítők véleménye dramaturgiai okokból és nem történelmi tény.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik