Gyurcsány Ferenc: Dobrev Klárának fogják hívni a következő miniszterelnököt

2021. szeptember 23. 20:02

Gyulán nyilatkozott egy helyi baloldali lapnak a DK elnöke, abban a városban, ahol egykoron megalapította a DK elődjének számító platformját a szocialista párton belül.

2021. szeptember 23. 20:02
null

Gyulára érkezett csütörtökön délben Gyurcsány Ferenc a baloldali előválasztási kampánykörútja keretében hogy Leel-Őssy Gábor, a párt jelöltje mellett kampányoljon. A Demokratikus Koalíció elnöke a többi között arról beszélt a Gyulai Hírlapnak, hogy szerinte milyen összetételű lesz az új kormány 2022-ben Magyarországon.

A város különösen közel áll a DK vezetőjének szívéhez, hiszen 2010 októberében itt hirdette meg Gyurcsány Ferenc az akkor még az MSZP-n belül szerveződő új baloldali platformot, és a párt azóta is erős helyi szervezettel bír. A lap kíváncsi volt, hogyan értékeli Gyurcsány pártja elmúlt 10 évét, és milyennek látja annak jövőjét.

Fotó: Gyurcsány Ferenc, Facebook

Kapcsolódó cikkek

Összesen 69 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
neven
2021. szeptember 24. 21:01
csak NEEEEEEE a gyurcsótányné hazudozós aljaslelkű tehénklárika!!!!!!!!!!
matekandi
2021. szeptember 24. 20:15
Nem lehetne ezeket kiutasítani az országból? Száműzetés? És akkor még nem említettem a jóval drasztikusabb (és hatékonyabb), kicsit sem keresztény módszereket az eltüntetésükre.
rókabácsi
2021. szeptember 24. 15:54
ez a pali! jos? netán részeg?
doncamillo
2021. szeptember 24. 15:04
"Kommunista kutyából nem lesz demokratikus szalonna"(Kövér L.) A gyilkosok pereputtya hiába reménykedik, hiába beszéli be magának a lázálmait!!! Hazaáruló gyilkos banda!!!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik