Beszippantja a magyar focistákat a szivárványlobbi

2021. szeptember 23. 7:11

Szikszai Péter
Magyar Nemzet
Sokszínűség csak akkor van, ha van választási lehetőség is. 

„A 444 fedőnevű Soros-blognál biztos nem jöhet számításba, hogy a focisták között lehet olyan is, aki kényszeredetten, esetleg egzisztenciális félelemből mosolyog egy ilyen képen, ezért mi tesszük fel a kérdést. Épp a sokszínűség jegyében kérheti-e egy labdarúgó, hogy ne kelljen odaállnia a szivárványos molinó elé fotózkodni?

Szándékosan nem azt írom, hogy »megtagadhatja-e a kérést«, hiszen csak arról van szó, hogy a sportolónak más véleménye van, esetleg sérti a vallását, a meggyőződését. De az is előfordulhat, hogy nem akar semmit sem demonstrálni, inkább focizni szeretne, egyébként egyáltalán nem homofób, pláne nem rasszista, csak elege van ebből az egész színvallásra kényszerítésből. Nem, nem ellenvéleményről van szó, uramisten, dehogy! Petry Zsolt esetében láttuk, annak mi a következménye. Csupán a tartózkodó álláspontra helyezkedés lehetősége érdekelne. 

Kimaradhat-e Bundesliga-játékos Németországban a meleglobbi projektjeiből, vagy másnap már az RB Leipzig helyett a harmadosztályú Zwickau tartalékcsapatának cserepadján találja magát? Mert sokszínűség csak akkor van, ha van választási lehetőség is.” 

Nyitókép: Twitter

 

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 26 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Elmondanád, hogy a minden más, eltérő véleményt üldöző mai liberálisok hogy állnak ezzel a kérdéssel? Miért követelnek diktatórikus módon kizárólagosságot a sokszínűség nevében?

Az ellenzéknél minden fordítva van.
A sokszínűség azt jelenti, hogy az azonos neműek szeretik egymást, a gyűlölködés náluk a szeretet jele, a háború a béke, az anormális a normális és így tovább.

"Élj úgy, ahogy vagy", s "közösen a sokszínűségért", olvashatjuk a fotón levő táblákon. Népszerű szöveg, mert mindent megenged. Nem is tudják ezek a focisták, hogy milyen kétértelmű a szöveg, hiszen az ember már eleve a Szentháromsághoz tartozóan van, vagyis, e szerint kell élni, s nem a liberális önkényességben.


"Van, aki a vb-ről is kizárná a magyar válogatottat: “Hagyták, hogy a rasszizmus tomboljon Magyarországon”
2021. SZEPTEMBER 23., CSÜTÖRTÖK, 16:26
A FARE szerint nem elég a FIFA és az UEFA büntetése sem, jobb lett volna, ha halmozottan, akár a vb-ről történő kizárással sújtják közösen Magyarországot a rasszista vádak után.
"...a halmozott büntetés elve nem érvényesült, így a stadionon belüli rasszizmus problémája sem fog megoldódni a magyaroknál hosszabb távon – mondta az AP-nek Piara Powar, a FARE (FOOTBALL AGAINST RACISM IN EUROPE), AVAGY A “LABDARÚGÁS A RASSZIZMUS ELLEN EURÓPÁBAN” NEVŰ SZERVEZET ÜGYVEZETŐJE.
"Ha minden eddigi magyar kihágást számításba vettek volna, akkor a magyarok a vb-kizárással is szembenézhettek volna és egy valóban megoldást jelentő intézkedés lépett volna életbe. Sokkal jobban együtt kellett volna működnie ez ügyben a FIFA-nak és az UEFA-nak" - makogja habzó szájjal AZ ELFAJZOTT ZSIDÓ: PIARA POWAR.
Miután csak és célzottan Magyarország elleni hadjáratot folytat, - a többi ország stadionjában mindent lehet, himnuszt fütyülni, Gulácsit megdobálni, a szurkolóknak összeverekedni, egymást letaposni, - az hidegen hagyja ezt a szemetet, meg a szemét elfajzottzsidó-szervezetét, a FARE-t, benne a magyarországi spion JÓSA BÁLINT nevű másik szeméttel.
Csak, hogy tudjuk, mi a világos helyzet.

Mottó: Az elfajzottzsidó-őrület zavartalanul, győzedelmesen dübörög, minden km-kőnél és a között...

Jól látod a helyzet szignatúráját, csak szart se ér.
Azért ez nagyobbat szól, mint ha építünk egy stadiont:

"Esernyőt adott a csatár, sárga lappal büntették érte
2021.09.23. 16:19
Lucas Paquetá, az Olympique Lyon brazil csatára megpróbálta beesernyőzni ellenfelét – átemelni fölötte a labdát –, és bár a trükk nem igazán sikerült, a játékvezető sárga lappal sújtotta, mert szerinte ezzel a technikai mutatvánnyal megalázta a Troyes játékosát. Neymar honfitársa védelmére kelt a közösségi hálón.
Már 3–1-re vezetett a Lyon a Ligue 1 szerda esti mérkőzésén a Troyes ellen, az utolsó másodpercek peregtek, amikor Lucas Paquetá – a harmadik lyoni gól szerzője – megkísérelt egy esernyőcselt, pontosabban lambrettát, ami azt jelenti, hogy a két sarka közé veszi a labdát, és átemeli az ellenfele feje fölött. A trükk nem jött be, a védőről visszapattant a labda, végül Stephanie Frappart játékvezető sárga lapot adott a 24 éves brazilnak – aki mellesleg a harmadik lyoni gólt szerezte, és az előző meccsen is betalált a PSG ellen –, mert véleménye szerint meg akarta alázni Troyes védőjét a játszótéri trükkel.

Az eset – mármint a játékvezető ítélete – minimum véleményes, és Neymar Jr., Paquetá honfitársa nem is állta meg, hogy ne nyilvánítson véleményt. Tömören csak annyit közölt közösségi oldalán a PSG brazil sztárja, hogy ez már a szép játék, a joga bonito halálát jelenti, ha egy cselért megbüntetnek valakit."
Működik a magyarokat eltiltató UEFA -- FARE nevű ügynökségének elfajzott zsidója: Piara Powar. Az elfajzottzsidó-őrület zavartalanul, győzedelmesen dübörög, minden km-kőnél és a között...

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés