Beszippantja a magyar focistákat a szivárványlobbi

2021. szeptember 23. 07:11

Sokszínűség csak akkor van, ha van választási lehetőség is. 

2021. szeptember 23. 07:11
null
Szikszai Péter
Magyar Nemzet

„A 444 fedőnevű Soros-blognál biztos nem jöhet számításba, hogy a focisták között lehet olyan is, aki kényszeredetten, esetleg egzisztenciális félelemből mosolyog egy ilyen képen, ezért mi tesszük fel a kérdést. Épp a sokszínűség jegyében kérheti-e egy labdarúgó, hogy ne kelljen odaállnia a szivárványos molinó elé fotózkodni?

Szándékosan nem azt írom, hogy »megtagadhatja-e a kérést«, hiszen csak arról van szó, hogy a sportolónak más véleménye van, esetleg sérti a vallását, a meggyőződését. De az is előfordulhat, hogy nem akar semmit sem demonstrálni, inkább focizni szeretne, egyébként egyáltalán nem homofób, pláne nem rasszista, csak elege van ebből az egész színvallásra kényszerítésből. Nem, nem ellenvéleményről van szó, uramisten, dehogy! Petry Zsolt esetében láttuk, annak mi a következménye. Csupán a tartózkodó álláspontra helyezkedés lehetősége érdekelne. 

Kimaradhat-e Bundesliga-játékos Németországban a meleglobbi projektjeiből, vagy másnap már az RB Leipzig helyett a harmadosztályú Zwickau tartalékcsapatának cserepadján találja magát? Mert sokszínűség csak akkor van, ha van választási lehetőség is.” 

Nyitókép: Twitter

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Kapcsolódó cikkek

Összesen 27 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Szőke Ciklon
2021. november 10. 18:18
Náluk aztán fontos az érzékenyítés. Elvégre közös a zuhanyzó, a szappan gyakran leesik, romlana a csapatszellem, ha ilyenkor tiltakoznának.
tomtam
2021. szeptember 23. 16:16
Ha a témában kompetens szaktudományok szélesebbkörű tájékoztatással jelentkeznének a médiában, bővülnének a közvélemény tényszerű, tudományosan megalapozott ismeretei, a cikkben tárgyalt jelenségek területén nagy átrendeződés indulna meg. Valós, tudományos értékű közlésekkel gyakorlatilag nem lehet találkozni a médiában.
Ma is bukik a Zorbán...
2021. szeptember 23. 14:43
Teljesen nyilvánvaló, hogy a néger és arab muzulmán játékosok nem jószántukból csinálják a genderbolsevista uszítást.
péterx
2021. szeptember 23. 14:05
"Élj úgy, ahogy vagy", s "közösen a sokszínűségért", olvashatjuk a fotón levő táblákon. Népszerű szöveg, mert mindent megenged. Nem is tudják ezek a focisták, hogy milyen kétértelmű a szöveg, hiszen az ember már eleve a Szentháromsághoz tartozóan van, vagyis, e szerint kell élni, s nem a liberális önkényességben.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik