Orbán Viktor: Nőni fog a nyomás a határon

2021. szeptember 22. 18:22
A kormányfő szerint Brüsszel elárulja Magyarországot és az európai embereket.

A magyar déli határon próbálnak bejutni azok, akik elhagyják Afganisztánt; nőni fog a nyomás a határon – mondta Orbán Viktor miniszterelnök szerdán Röszkén, miután cseh kollégája, Andrej Babis társaságában ellátogatott a magyar-szerb határhoz.

A határszemlét követően a kormányfő újságíróknak úgy nyilatkozott, hogy a kerítés jó és erős, lehet, hogy több emberre lesz szükség, de akkor kérnek és vezényelnek ide embereket.

A gyenge pont Brüsszel, amely azt mondja, hogy aki el akar jönni Afganisztánból, azt be kell engedni

– fűzte hozzá, hangsúlyozva: „ez árulás”.    

Közölte: itt több ezren dolgoznak, hogy Európa belsejében mindenki biztonságban élhessen; Brüsszel azonban elárulja Magyarországot és az európai embereket. Itt „mi egész Európa biztonságát védjük”, és remélhetőleg sikerül megállítani azt a tervet, hogy Afganisztánból hozzanak ide embereket – mondta. Hozzátette: oda kell vinni a segítséget, ahol a baj van, és nem a bajt kell behozni Magyarország, Csehország vagy az Európai Unió (EU) területére.    

Andrej Babis kijelentette, hogy az EU sok értelmetlen dologgal foglalkozik, mint például a kvóták, amelyek helyett más megoldásokat javasoltak. Az embercsempészek ellen kell fellépni és Európán kívül kell segíteni, ott kell megállítani a migránshullámot – vélekedett.

(MTI)

Fotó: Facebook

Összesen 157 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Ugye te antiszemita, zsidógyűlölő is vagy, a nyakunkra szeretnéd hozni a zsidó gyilkos muszlimokat, de Téged sem fognak kihagyni.....azért te legyél az első....

Azért zsidóként még mindig itt érzem magam, s családom a legnagyobb biztonságban......s úgy tudom, hogy a normális magyarok többsége is.

Hazudsz jakab, zsidóként nem érezzük azt a rasszizmust, amit a zsidó testvéreink éreznek Nyugat-Európában.

Jakab, a normális zsódők által kitagadott zsidó belendült......

Sajnálom, hogy a náciknak, neked csalódást okozok.

Nehéz lesz veletek nácik, de szerencsére a magyarok többsége normális és kulturált ember.

Jól döntöttél, Jakab a szemétkosarat érdemli.

De hülye vagy édes fiam. Afganisztánban nem mi voltunk a legnagyobb erő, nem mi tartottuk a frontot. Nem azért indulnak el a migránsok, mert nem tudnak nélkülünk élni. Ha ezek otthon szembe szállnának a tálibokkal, azoknak esélyük sem lenne.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés