Mint a nácik és a bolsevikok. Tessék már komolyan venni!

2021. szeptember 22. 12:40

Vásárhelyi Mária
Facebook
A baloldal és a liberálisok 2006-ban sem nem derítették ki, hogy ki szervezte a TV ostromát.

„Ha az előválasztás szervezői és az ellenzéki pártok vezetői nem tesznek meg mindent annak érdekében, hogy kiderítsék, hogy mi történt az első napon a számítógépes rendszerrel, mi okozta a túlterhelést, kik hekkelték meg a rendszert, akkor ez a béna balf@sz társaság, amely még egy ilyet sem tud megszervezni bélyeg ugyanúgy rájuk fog égni, mint a »rendőrterror«, »szemkilövetők« stb.

2006. kapcsán, amiből mind a mai napig él a fidesz propaganda gépezete. A baloldal és a liberálisok 2006-ban sem vették komolyan, nem derítették ki, hogy ki szervezte a TV ostromát, milyen szerepe volt ebben a fideszes médiának, nem derítették fel, hogy október 23-án hogyan álltak összeköttetésben fideszes képviselők a békés utackődobálókkal és kuka gyújtogatókkal, hogyan szervezték a fideszes központok az utcai randalírozást és bújtogatták és fizették le a Kossuthtéren randalírozókat.

Ezért égett rá a mai ellenzékre a nyilvánvalóan a fidesz által szervezett puccskísérlet. Az előválasztást megzavaró minden egyes szervezett akciót fel kell deríteni és rendőrségi üggyé kell tenni, hogy a propaganda gépezet ne kaphasson muníciót ahhoz, hogy az egész papagájkommandó az alkalmatlan, balfäsz ellenzékről beszéljen, ahogyan ez most történik. A taktika mindig ugyanaz, csinálnak valami gazemberséget, majd a kommunikációban visszájára fordítják és az ellenzéket járatják le vele. Mint a nácik és a bolsevikok. Tessék már komolyan venni!”

Fotó: MTI

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 59 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

De szánalmas ez a nő. Beteg. Sajnálom a gyerekeit.

Az apja már nem tudott beépülni úgy mint régen, hogy kitalálják.

"Vásárhelyi ezután már pártfeladatokat teljesít. Ha a párt azt parancsolta, szimuláljon és adja el magát annak, ami nem az, Vásárhelyi zokszó nélkül megtette. A 2O-ik oldalon található szöveget idézzük:
“Egyúttal sok kommunista, köztük én is, azt az utasítást kapta, hogy lépjen be a szociáldemokrata pártba, és kerüljön lehetőleg felelős pozícióba, de továbbra is a kommunista párt vezetőségének utasításait kövesse. Én például 1939-1944-ig az SZDP tagja voltam, és két éven át titkárkodtam az óbudai ifjúsági szervezetben”

Gyurcsanyek nem vizsgálták ki az eseményeket, mert ők maguk csinálták. Ahogyan a balhés Jobbikot is. Meg a rendőrpalotára lövést is.
Ilyen plakátok jelentek meg a 2006-os események előtt: Ha ön forradalmár lenne, melyik televíziót foglalná el- M1 értékeket közvetít.
Mindenféle csapdákat állítanak fel, aztán rendre maguk esnek bele. Nagyon okosaknak képzelik magukat, ahogyan Gyurcsányné is dicsekedett vele.
Országos gazemberek. De azok is, akik gazsulálnak nekik. Mint ez a Vásárhelyi is.

A TV osrrom másnapján az indymedia.org címlapján ott volt egy fénykép az elfoglalt vízágyúról. Alatta "mi is ott voltunk!"
Egy anarchista szervezet képviselője írta.
Sajnos a pontos nevet elfelejtettem.október valahányadika anarchista szervezet.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés