Kuss, én így integetek!

2021. szeptember 22. 21:47

„Szegény Safranek... ez a sorozatos balszerencse.” (Macskafogó)

2021. szeptember 22. 21:47
null
Kontra
Facebook

„Egészen fantasztikus helyzetkomikum alakult ki Ózd jobbikos alpolgármestere, az előválasztás helyi jelöltje, Farkas Péter Barnabás körül, ilyet szól az egy héttel ezelőtti utcafórumon: »Sok politikus csak átöltözött«.

Nos, hogy ő nem öltözött át, annak is tanúsága a 2018-ban készült lengetős fotó - bár az integetős kifogás rossz duma, a 90-es években (haverjaim mesélték) arra hivatkoztak hasonló fényépekkel kapcsolatban, hogy »ilyen magas leszek jövőre«.

Ennyire nem lehet hülye senki, hogy a már megtisztult Jobbikban is nekiáll 2018-ban integetni, ugye?

Nos, hogy mégis lehet, arra a másik adalék, hogy a Vadhajtások információi szerint Ózdon olaszliszkai verőemberek fenyegették a népet, nehogy az MSZP jelöltjére szavazzanak, és pont Farkas Péter Barnabás velük egyeztetett az előválasztás folyamán.

Ehhez jön még Jakab Péter hétfői romantikus utalása a börtönerőszakra, hát nem is tudom.

»Szegény Safranek... ez a sorozatos balszerencse.« (Macskafogó)”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Kapcsolódó cikkek

Összesen 23 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
masikhozzaszolo
2021. szeptember 23. 19:28
Amerikai szokás, hogy mutatja a menyasszony az eljegyzési gyűrűjét. Néztem a képet, hátha ez is az, mert hát ugye ma már van férfi-férfi házasság is. De nem látom a gyűrűt. Akkor elváltak!
lll3
2021. szeptember 23. 15:43
Nem integetett, az elvtársait hívta
Ati Papa
2021. szeptember 23. 13:58
Lehet, hogy szegény anyám lesz a ventillátor a kriptában, DE! Annak ellenére, hogy nagyon nem szeretem az ellenzék kretén tagjait, azért ezt a karlendítést nem nevezném náci karlendítésnek. Túl sok barom van a politika színpadán legalább mi maradjunk meg a korrektség talaján. Ja, ha a Mazsihisz kardot rántott akkor merek én bármit is mondani?
Agrippa
2021. szeptember 23. 08:24
Ő "csak" kis nyilas (volt) Pelikán! Azoknak megbocsátottak. Meghát ennek az országnak csak egy söpredékre van pénze, abból kell dolgoznia mindkét szélsőségnek.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik