Az ész megáll, de komolyan!

2021. szeptember 22. 21:24

Perintfalvi Rita
Facebook
Novák Katalin nem Isten, hanem a józan ész és minden magyar nő ellen lázad.

„»Másfelől, őszintén megvallva, az óvszerhasználat nagyon, nagyon gyenge védelmet nyújt a szexuális úton terjedő betegségekkel szemben (...) Egyszerűen úgy gondolom, hogy az egyetlen valóban biztonságos módja a szexelésnek (...) az, ha egyáltalán nem szexelünk.« (Mike Pence)

Annyira el vagyok képedve, amikor értelmesnek tűnő nők, mint pl. Novák Katalin, aki mégiscsak megszerzett egy jogi diplomát, több nyelven beszél, ilyen förtelmesen nőellenes, sőt mondjuk ki nőgyűlölő konferenciát képesek támogatni. És elborzadok a gondolattól, hogy ez az egész Magyarországra jön. Ahogy végigolvastam az előadók névsorát és a fő téziseiket, rögtön arra gondoltam, hogy Európa számos országában egészen biztos, hogy tiltó listán vannak ezek a megszólalók, de hát bizonyára pont ezért kell őket éppen Magyarországra hívni. Pont úgy mint pár évvel ezelőtt azon a konferencián, amit a »melegkigyógyításról« tartottak. Ott is olyanok adtak elő, akik már régesrég elveszítették a pszichológusi vagy a pszichiáteri szakmai hitelességüket. Mert nézeteik nem csupán tudománytalanok, hanem rendkívül veszélyesek és lélekrombolóak is voltak. Különösen a fiatalok számára, akiket igen gyakran öngyilkosságba hajszolnak azzal, hogy rájuk akarják kényszeríteni azt, hogy képesek legyenek homoszexuálisból heteroszexuálissá válni. Amikor tudjuk, hogy ilyesmi teljességgel lehetetlen.

Most meg mi lesz a téma, nézzétek csak!

»Számos meghívott előadó a nemes célnak hangzó „családvédelem” (illetve, »életpártiság« ) pajzsa mögé bújva rendszeresen kikel a nemek egyenlősége és a nők reprodukciós jogai, a fogamzásgátlás, az átfogó iskolai szexedukáció, a testi önrendelkezés, a szexuális autonómia és a gendertanulmányok ellen, továbbá a biológiai esszencializmus jegyében a nők „különleges” (gondoskodó, kiszolgáló) szerepét, valamint az LMBTQ-személyek „átnevelő” terápiáját szorgalmazza.«

Most komolyan hánynom kell azoktól a politikusoktól, ha azok nők, akkor pedig még inkább, akik a nevüket adják bármihez, ami arról szól, hogy a nőknek megmagyarázzák, hogy az ő helyük, rendeltetésük a világ és a dolgok rendjében: a férfiak szolgálata, azaz a teljes alárendelődés. Ha vallási fundamentaliista módon érvelnek, akkor majd még azt is hozzáteszik, mert ez a természet rendje, sőt ez az isteni rend! S aki ez ellen lázad, az az Isten ellen lázad.

Novák Katalin viszont nem Isten, hanem a józan ész és minden magyar nő ellen lázad akkor, amikor ezt a förtelmes rendezvényt támogatja, amelynek megrendezésére közpénzekből vagyis a ti adótokból kerül is.

Olvassátok el az írást ahhoz, hogy megértsétek a benne dúló indulatokat!”

Fotó: WIktor Szymanowicz / NurPhoto / NurPhoto via AFP

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 130 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Nem tudom, de azt mondja magáról, hogy megállt az esze. Ő tudja:-)

Ha jól tudom, a demokrácia és a véleményszabadság azt jelenti, hogy minden vélemény szabadon elhangozhat és versenyezhet az emberek támogatásáért. A "fundamentalista" is, a nők alárendelődéséről szóló is és a homoszexuálisok gyógyításáról szóló is. Ezt az 'arra gondolok, tiltó listán vannak ezek a megszólalók' szöveget nem is láttam, különben nem is tudom mire gondolhatnék. Még véletlenül ismét a 'szovjet birodalomban' érezném magam.

A te eszed, Perintflalvi valóban megállt! De már régóta...

Pletykafalvi Rita néni a pletykát téveszti össze a tudománnyal.
Hallottátok, ez jön, az jön ide, azt mondta, ezt mondta emez, meg amaz, szörnyű, felháborító, hánynia kell stb.
Rita néni és a todománya.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés