Az ész megáll, de komolyan!

2021. szeptember 22. 21:24

Novák Katalin nem Isten, hanem a józan ész és minden magyar nő ellen lázad.

2021. szeptember 22. 21:24
null
Perintfalvi Rita
Perintfalvi Rita

„»Másfelől, őszintén megvallva, az óvszerhasználat nagyon, nagyon gyenge védelmet nyújt a szexuális úton terjedő betegségekkel szemben (...) Egyszerűen úgy gondolom, hogy az egyetlen valóban biztonságos módja a szexelésnek (...) az, ha egyáltalán nem szexelünk.« (Mike Pence)

Annyira el vagyok képedve, amikor értelmesnek tűnő nők, mint pl. Novák Katalin, aki mégiscsak megszerzett egy jogi diplomát, több nyelven beszél, ilyen förtelmesen nőellenes, sőt mondjuk ki nőgyűlölő konferenciát képesek támogatni. És elborzadok a gondolattól, hogy ez az egész Magyarországra jön. Ahogy végigolvastam az előadók névsorát és a fő téziseiket, rögtön arra gondoltam, hogy Európa számos országában egészen biztos, hogy tiltó listán vannak ezek a megszólalók, de hát bizonyára pont ezért kell őket éppen Magyarországra hívni. Pont úgy mint pár évvel ezelőtt azon a konferencián, amit a »melegkigyógyításról« tartottak. Ott is olyanok adtak elő, akik már régesrég elveszítették a pszichológusi vagy a pszichiáteri szakmai hitelességüket. Mert nézeteik nem csupán tudománytalanok, hanem rendkívül veszélyesek és lélekrombolóak is voltak. Különösen a fiatalok számára, akiket igen gyakran öngyilkosságba hajszolnak azzal, hogy rájuk akarják kényszeríteni azt, hogy képesek legyenek homoszexuálisból heteroszexuálissá válni. Amikor tudjuk, hogy ilyesmi teljességgel lehetetlen.

Most meg mi lesz a téma, nézzétek csak!

»Számos meghívott előadó a nemes célnak hangzó „családvédelem” (illetve, »életpártiság« ) pajzsa mögé bújva rendszeresen kikel a nemek egyenlősége és a nők reprodukciós jogai, a fogamzásgátlás, az átfogó iskolai szexedukáció, a testi önrendelkezés, a szexuális autonómia és a gendertanulmányok ellen, továbbá a biológiai esszencializmus jegyében a nők „különleges” (gondoskodó, kiszolgáló) szerepét, valamint az LMBTQ-személyek „átnevelő” terápiáját szorgalmazza.«

Most komolyan hánynom kell azoktól a politikusoktól, ha azok nők, akkor pedig még inkább, akik a nevüket adják bármihez, ami arról szól, hogy a nőknek megmagyarázzák, hogy az ő helyük, rendeltetésük a világ és a dolgok rendjében: a férfiak szolgálata, azaz a teljes alárendelődés. Ha vallási fundamentaliista módon érvelnek, akkor majd még azt is hozzáteszik, mert ez a természet rendje, sőt ez az isteni rend! S aki ez ellen lázad, az az Isten ellen lázad.

Novák Katalin viszont nem Isten, hanem a józan ész és minden magyar nő ellen lázad akkor, amikor ezt a förtelmes rendezvényt támogatja, amelynek megrendezésére közpénzekből vagyis a ti adótokból kerül is.

Olvassátok el az írást ahhoz, hogy megértsétek a benne dúló indulatokat!”

Fotó: WIktor Szymanowicz / NurPhoto / NurPhoto via AFP

Kapcsolódó cikkek

Összesen 134 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Ekeke
2021. szeptember 25. 07:35
"rájuk akarják kényszeríteni azt, hogy képesek legyenek homoszexuálisból heteroszexuálissá válni. Amikor tudjuk, hogy ilyesmi teljességgel lehetetlen." Dehogy lehetetlen. Ahogyan fordítva sem az. Nemrég felállva ünnepelték hogy egy 40 éves, korábban évtizedekig heteró kapcsolatokban, házasságban, gyerekkel levő szinésznő bebuzult a rendezőnőjével...
formaegy
2021. szeptember 24. 10:18
Habzik a szája a gyereknyomorító pedofilbuzi Ritácskának. Vagy már Ricsikének? Na menj te csak az LMBTQ gyereknyomorító pedofilbuzikhoz, ott a helyed! Mit tudsz te a nőkről, édesanyákról? Semmit. Egy gyereknyomorító pedofilbuzi senki vagy.
Krupp Skya
2021. szeptember 24. 05:16
A néni rájött, hogy, ha nem tud okos dolgot, csak hülyeséggel lehet kitűnni az átlagból és ő ki akar tűnni.
Deplorable
2021. szeptember 23. 22:20
"Az ész megáll, de komolyan!" A te estetben ez teljes képtelenség. Ami sosem mozgott, nem állhat meg, legfeljebb állva marad.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik