Jakab Péter minden kiszólása megtervezett

2021. szeptember 22. 21:39

Trombitás Kristóf
Vasarnap.hu
Jakab Péter érdekes slamasztikába keveredett.

„Jakab Péter érdekes slamasztikába keveredett. De mielőtt erről beszélnék, érdemes felidézni Orbán Viktor miniszterelnök egy az Országgyűlésben adott válaszát Volner Jánosnak. Nagyjából 9-10 hónappal ezelőtt lehetett, Volner, mint független képviselő, feltett a miniszterelnöknek egy kérdést, amely irányult bizonyos részében a mai Jobbik állapotára is.

Erre választolta azt Orbán Viktor, hogy a baloldalon – nemzetközi támogatással, mint mindig – felépítették, megalkották a progresszív antiszemitizmust. Ez azt jelenti, hogy ha egyes csoportok jobban utálják a kormányt, mint a zsidókat, akkor a baloldal bátran keblükre öleli őket. Sőt, büszkén mutogatja ezen csoportokat, mint szövetségeseket.

Úgyhogy nem ártana, ha a hálózat magyarországi emberei tájékoztatnák a külföldi elvtársakat, mi a progresszív hozzáállás az események helyes értékeléséhez!

No, tehát ez az érdekes slamasztika, hogy ilyen kifejezetten eufemisztikusan fogalmazzak, az az, hogy nemi erőszakkal viccelődött, tette ráadásul mindezt homofób módon. Tudják, amikor hétfőn azt mondta – idézem a csörgősipkást –, hogy a börtönben még Orbán Viktorból is lehet Orbán Viktória. Ez persze ugyanaz a Jakab Péter, aki korábban a gyermekvédelmi törvényt is megszavazta pártjával, némi látszólagos feszültséget okozva az ellenzéki összefogásban.”

Fotó: MTI/Koszticsák Szilárd

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 23 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Reménykedj, ennyi neked is jár.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés