Na, hol tombol az antiszemitizmus?

2021. szeptember 21. 09:15

Ennyit a nyílt társadalomnak becézgetett ön és közveszélyes vízióról.

2021. szeptember 21. 09:15
null
Rákay Philip
Facebook

„Az alábbi idézet a HVG-n megjelent cikkből való, amelyben az Ausztriában (az már ugye a bezzegnyugat?) egyre erősödő antiszemitizmusról írnak: »Újra erősödik Ausztriában az évszázados antiszemitizmus. (...) A vizsgált időszakban még soha ennyi zsidóellenes atrocitás nem történt, mint az idei első fél évben.« – idézi a lap Oskar Deutsch hitközségi elnököt. A szélsőjobboldali, sőt a szélsőbaloldalról is hallatszó zsidóellenesség további tüzelői a muszlimok között találhatók. 

Elemzők szerint az Ausztriában élő vendégmunkások, menekültek, bevándorlók második-harmadik generációja nem kér az ausztriai integrációból, fogékony a török elnök, Recep Tayyip Erdogan antiszemita kijelentéseire. A három éve elhunyt zsidó festő és zenész, Arik Brauer – aki megjárta a fasizmus poklát – halála előtt nem sokkal azt mondta: »jobban félek a muszlimoktól, mint a szélsőjobboldali antiszemitáktól«.

A kormányzó kereszténydemokrata néppárt kemény politikai vonalát követő Karoline Edtstadler sem tett lakatot a szájára Oskar Deutsch hitközségi elnök adatai láttán: »Azokban az országokban, ahol törökül, arabul beszélnek, a gyerekek gyakran az anyatejjel szívják magukba az antiszemitizmust.« Na, ennyit a nyílt társadalomnak becézgetett ön és közveszélyes vízióról, a mindenkit keblünkre ölelni akaró, álfilantróp, szélsőliberális, önfeladó politikáról, meg a tömeges migráció erőltetéséről. Kapjon már végre mindenki a fejéhez, mert előbb-utóbb késő lesz.” 

Nyitókép: Rákay Philip Facebook-oldala

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Kapcsolódó cikkek

Összesen 48 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
bagira
2021. szeptember 22. 00:46
Nyugati eus országokban tombol a holokauszt-antiszemitizmus. Párizsból 60 ezer zsidó elmenekült , betolakodók elüldözték. Feltűnő hogy a zsidó közösségek hallgatnak róla akárcsak az eus vezérek . Zsidók a nyugati tőkésországokkal jobban együtt működnek , mint Magyarországgal ahol védelmet támogatást kapnak. Vagy csak megbújó helyet találtak ????
annamanna
2021. szeptember 21. 13:46
Miért nem térnek meg Jézushoz, ha közben mondjuk ezer (vagy kétezer) éve lefetyelik a nyugat (római) világ anyagi kultúrájának tejszínhabját? Azt felszopják, de ami ezt a világot motorként hajtja, az snassz. A szellemi gyökér el nem fogadása, a be nem illeszkedés, a folytonos parazita, élősködő benyomás, az állandósult ajvékoló önsajnálat, vádaskodás, bűnbakképzés - mindez nagyon hasonlóvá teszi őket a frissen ide nyomuló muszlimokhoz, akik pontosan ugyanígy viselkednek. A roma testvérek tőlük eltérően az olasz maffiák túltolt és képmutató vallásosságával oldották meg a problémát. Hogyan lehet a vallást antiszociális módon művelni.... A fenti csoportok problémája mind az antiszociális magatartás, ebből kettő nyíltan szembeszegül a szocializációs kényszerrel, azaz a vallással, egy pedig egy sajátságos, túltolt, groteszk, irracionális módját választotta a szocializációs kényszernek, lásd Tóth testvérnő produkcióját, ami ebbe a vonalba illeszkedik. És akkor ezt nem folytatom, mert még kiderülne, hogy mások is ebbe a vonalba illeszkednek.
B_kanya
2021. szeptember 21. 12:51
"A három éve elhunyt zsidó festő és zenész, Arik Brauer – aki megjárta a fasizmus poklát" Ismét és sokadjára: a hitleri Reich (amihez Ausztria virágesőben csatlakozott) ideológiája NEM a fasizmus volt, hanem az NSDAP-féle "nemzetiszocializmus". Ha ilyen különbségeket nem tesznek meg, akkor nyugodtan lehet a váncsai fajtájukat büdös kommunistának hívni.
Vakfolt
2021. szeptember 21. 12:16
Natúrban gyűjtik a fejükre a polgárháborút. Semmi jót nem kívánok labancoknak, megérdemlik. Hajrá, hajrá gyerekek.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik