Mi lesz a következő? Közös performansz Gréczy Zsolttal?

2021. szeptember 21. 9:01

Trombitás Kristóf
Facebook
Pártelnök úr, tegnapi produkciója nem utolsó csepp volt, hanem monszun.

„Apró megjegyzés Gyurcsány csörgősipkásának. Pártelnök úr, én értem, hogy a Tóth Csabával való összefogás félelmetes emlékeket ébreszt önben, de ezt nem a Parlamentben vádaskodva, hanem pszichoanalízis során kell kibeszélje magából. Pártelnök úr, én értem, hogy Gyurcsány Ferenc hóna alá vagy más testrészébe bújva a politikai karrier kellemetlen fordulatokat vesz, ahol az embernek ostoba és/vagy gyomorforgató dolgokat kell mondania, de így jár az, aki mindent felad azért, hátha leesik neki némi zsírfoszlány a lerágott csontokon, amiket összeszedegethet a porból.

Pártelnök úr, én értem, hogy ön folyamatosan emelni igyekszik a téten, de mi lesz a következő? Közös performansz Gréczy Zsolttal? The Gimp karaktere az Apró-villa pincéjében? Pártelnök úr, tegnapi produkciója nem utolsó csepp volt, hanem monszun. Az, hogy még csak egyetlen szövetségese sem fog ettől elhatárolódni, egészen a szélsőbalig, egy újabb oka a sokadik mellett, amiért a jövő évi választást is elveszítik.

Mert ugyan le lehet annyira nézni a vidékieket, mint ön, aki szerint ez tetszik nekik, de elég lesz csak megnézni 2022-ben a vidéki produkciójukat. Pártelnök úr, a dodzsem mikor nyit?”

Nyitókép: Facebook

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 31 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

A bunkó az bunkó.
Valahol a suttyóság mindig kijön belőle.
Pfuj!

Valamivel azért be kellene tömni ennek a jákob bohócnak a pofáját, mert ez már tűrhetetlen amit magának megenged.
Rendben megnyerjük a választásokat, de láthattuk a szerencsi győzelmünk után igaz, hogy nem mert bejönni a Parlamentbe a sok fenyegetőzése után, de pár hét után csak kinyílt a csipája.
Szóval nem szabad hagyni, hogy kocsmát csináljon a Parlamentből.
Képzeljük el, ha győznének, mit művelne ez az elszabadult udvaribolond a Parlamentben.

Hála Istennek, hogy Orbán Viktor a humoránál van és úgy kezeli ezt a piszkot, hogy lapátra teszi.

Nem ilyen szinten van a probléma. Minden társadalomban van egy réteg, amely nem foglalkozik a politikával és soha nem megy el szavazni. Ez bizony nálunk minimum minden negyedik ember. Nagyon sok. Az ellenzék pontosan tudja, hogy ha nem sikerül ezek közül legalább 3-4%-ot elvinni mellettük szavazni (amely 4-6% többletszavazatot is jelenthet), akkor nincs esélyük nyerni. Erről szól a két éve tartó őrjöngés, az agresszív, mocskosszájú, lopós-bebörtönzős, az irigységet és gyűlöletkeltést célzó, a középosztályt megfélemlítő prolikampány. Ezek figyelmét akarja felkelteni Jakab minden megnyilvánulásával, a parizertől orbánviktóriáig. Ez nem játék.

A politikailag inaktív 25-30% többsége a buták, korlátoltak, iskolázatlanok, primitívek, alkoholisták, roncstársadalomban élők különféle keveréke. Ha utat talál hozzájuk ez a hangnem és megérinti őket, és a választás ezen dől el a javukra, s ennek nyomán felforgatják a társadalmat és gazdaságot fenntartó középosztály életét, az hatalmas érzelmeket fog felkorbácsolni. Hasonló volt a helyzet 2002-ben is, de a húszmilliórománozás és a kötelesbeszédhisztéria kismiska volt ahhoz az őrjöngéshez, demagógiához és alpárisághoz képest, amit most művelnek.

Az európai történelmet végigkísérő pogromok uszítói, a nácik, vagy a kommunisták a 17-es puccstól a sztalinista felforgatásokon, a kelet-európai hatalomátvételen és a kulturális forradalmon át a kambodzsai népirtásig és a délszláv vérengzésekig mindenütt a korlátolt és primitív csőcselék indulatait és vérgőzös őrjöngését engedték szabadon és használták fel a saját céljaik érdekében. A történelemnek nincs vége barátaim, csak mi most itt épp egy kellemes szélárnyékban élünk. Ezek az új uszítók azonban nem nyugszanak. A hatalom megszerzése érdekében bármilyen régi-új világmegváltó fantazmagóriákat készek a nyakunkra hozni.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés