Az Atlanti Birodalom utolsó órája

2021. szeptember 21. 14:13

Az egész világot maga alá akarja gyűrni a család- és nemzetellenes GER.

2021. szeptember 21. 14:13
null
Topolánszky Ádám
Magyar Nemzet

„A Globális Együttműködés Rendszere (GER) a Nemzeti Együttműködés Rendszerének (NER) antitézise. A NER-alapokon gondolkodó ember a GER urainak nemzeti határokon átnyúló enyves kezéből azonban nem kér. Nem mintha nem lehetne közös érdekeken és akaraton alapuló együttműködést építeni világszerte, hanem mert mindez jelenleg nem önkéntes, hanem kötelező, felülről vezérelt formában valósul meg. A GER tehát maga a diktatúra, a véleményszabadság korlátozása és az elnyomás. Továbbá a GER az Atlanti Birodalom ideológiai diktátumait érvényesíti. Az Atlanti Birodalom alatt Nyugat-Európa, az Amerikai Egyesült Államok és Kanada értendők.

A világ különböző hatalmi pólusai az elmúlt évtizedekben egyértelműen kirajzolódtak. Négy alapvető hatalmi irányt lehet megkülönböztetni. Elsőként alakulófélben van egy ázsiai birodalom, amely népességfölényével és szorgalmas alattvalóival aránylag sikeresen nyomul előre. Másodsorban létezik a már említett Globális Együttműködés Rendszere vagy GER, amely a multinacionális cégek és a pénzvilág ideológiai platformja a maga nyugati »nyílt társadalom« rögeszméjével. Harmadik szereplőként felerősödött egy Nyugat-ellenes iszlamista világ, amely hittérítőként és agresszorként tizedeli Európa és a világ keresztényeit. Végül pedig létezik egy kissé szervezetlen NER-hálózat világszerte. Utóbbi Kelet-Közép-Európától a Tűzföldig ébredezik, ahol a hagyományőrzők a nemzeti kultúrák és a kereszténység megmentésén fáradoznak. Hogy ki van fölényben, az egyértelmű. Az első három (GER, ázsiai birodalom és a muzulmán világ) tarol, míg a NER tagolt, keresztény, szétesőfélben levő világa kétségbeesetten védekezik. És ahogy ez illendő, a jóérzésű ember ilyenkor az esélytelenebbnek szurkol. Aki pedig a globalista, erőfölénnyel bíró erőket vagy a vallási fanatikusokat támogatja, annak ideje tükörbe nézni.

A 21. századi liberális aktivisták jelenleg azt próbálják elhitetni a világgal, hogy intézményes rasszizmus és fehér felsőbbrendűség uralkodik a mai Egyesült Államokban. Tessék? A becsületesen boldogulni kívánó, alapvetően szociálisan érzékeny, többnyire toleráns hozzáállású európai származású amerikai állampolgár elképedve szembesül ezzel a cinikus hazugságkampánnyal. FactCheck: a világon manapság ugyanis a legmagasabb életszínvonalon és legszabadabban épp Amerikában élnek a fekete bőrűek. A BLM tehát nem más, mint egy gigantikus hazugságra épített erőszakszervezet, amely konkrétan rasszizmust, azaz egyenlőtlenséget és gyűlöletet szít. Ezért nem térdepel a szabadon gondolkodó ember a világon sehol, főleg olyan földrészeken, ahol az ott élőknek soha semmi közük nem volt a rabszolgasághoz. Az ősi Észak-Amerika ezer évvel ezelőtt eszkimók és indiánok által lakott terület volt. Egyetlen fekete bőrű ember sem élt arrafelé. A történelmileg ténylegesen kisemmizett indiánok és eszkimók érzelmeivel vajon ki törődik a mostanában divatos térdeplősdi bohózat színpadán, amely fekete előjogokat és kizárólagosságot hirdet?”

Fotó: ULI DECK / DPA / dpa Picture-Alliance via AFP

Kapcsolódó cikkek

Összesen 24 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
zakar zoltán béla
2021. szeptember 21. 20:42
PONT!!!
duzur
2021. szeptember 21. 20:35
Ezért jó, hogy ott van Kína, ahol még tudják, hogy kell a népeket fegyelmezni...
Rasdi
2021. szeptember 21. 17:24
Mi okozta az indiánok ilyen megsemmisülését, bukását? Első sorban az, hogy többnyire barátságosan fogadták a földjeikre lépő idegeneket. Minden "ha" jellegű feltevés történelmietlen. Így az is történelmietlen feltevés, hogy ha az indiánok az első partokra lépő fehéreket belefojtották volna az Atlanti Óceánba, és a hajókon talált eszközökből tanultak volna, hogy alakultak volna az ottani viszonyok.... (Az indiánok példájából tanulhatnánk a migráció kérdésében. Ha technikailag nem is fejlettebbek mint volt anno az európai fehér ember az indiánnál, de azért akkor is szükség van az önvédelemre.
Rasdi
2021. szeptember 21. 17:14
A NER rendszer lényege az volna, hogy a nemzet, a politikai nemzet tagjai működjenek együtt társadalmi helyzetüktől függetlenül, mindenki a maga helyén. A GER pedig a globalizációban érdekelt gazdasági "felső tízezer" együttműködését jelentené. Még akkor is, ha az együttműködés során egymással versengve olykor nemtelen eszközöket is alkalmaznak az elvileg együttműködők ellen is. Ezért alapvetően téves a kettő öszevetése.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik