Aki helyteleníti, hogy politikusok efféle hangot tegyenek szalonképessé, most szót emel

2021. szeptember 21. 07:47

Ha valaki ezt országgyűlési képviselőként teszi, az különösen visszataszító.

2021. szeptember 21. 07:47
null
Petri Ádám
Facebook

„Ha valaki bárhol arról álmodozik, hogy valakit megerőszakolnak a börtönben az önmagában visszataszító. Ha valaki ezt országgyűlési képviselőként teszi, akkor az egyrészt különösen visszataszító azért, mert eszerint, ha ilyesmi megtörténhet a börtönökben akkor ő ahelyett, hogy hivatalból felemelné a hangját ez ellen, támogatóan írja le ezt az állapotot, ráadásként a fantáziából az is kiderül, hogy a bíróság által kirótt büntetés velejárójának tekinti az ilyesmit.

Ha valaki egy ilyen alakkal kötött szövetséget és nem határolódik el tőle ezután, akkor az illető vagy azonosul ezzel az irtózattal, vagy valamilyen vélelmezett »nagyobb jó« érdekében elnézi ezt. Magam nem tudok olyasmit, ami ennek az ördögi tónusnak és képzetnek a tükrében megérheti jó ízlésű ember számára ennek a szövetségnek a terhét. Remélem, hogy mindenki, akinek fontos, hogy az ítéletet a rabok ne egymásra szabják ki, illetve mindenki, aki helyteleníti, hogy politikusok efféle hangot tegyenek szalonképessé most szót emel.”

Nyitókép: MTI/Szigetváry Zsolt

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Kapcsolódó cikkek

Összesen 126 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
scandal says Jack
2021. szeptember 21. 17:57
Jakab annyira gusztustalan, mocskos szájú és színvonal alatti valaki ill. senki, egyszerűen nem hiszem el, hogy nem ütközik törvénybe az amit csinál. Ócsárolni, rágalmazni teljesen büntetlenül...Hogyan merészel egy sudribunkó proligyerek így beszélni Orbán Viktorról aki Magyarország miniszterelnöke?!
DFK
2021. szeptember 21. 14:40
A baloldal a legalja proli csőcselékre épít. A baloldal a csőcselék és leggazdagabbak összefogása a középréteg ellen.
istvanpeter
2021. szeptember 21. 14:22
Aberrált szellemi fogyatékos ganajtúró féreg.
-Zsolt-
2021. szeptember 21. 13:38
Ugye még emlékszünk mikor Vona állítólagos melegségével, Photoshop-ban kisminkelt fotóval volt tele minden? Elég visszataszítóan meghurcoltátok a semmiért mindenütt. Egy eset a százból. Vagy Tóbiás felesége, mint "maszturbációs segédeszköz"? Szalonképességet én a fideszesek helyében nem emlegetnék, mert az ellenfél mindenféle módszerekkel való bemocskolása bizony Orbán alapvető módszerei közé tartozik. Vele kezdődött. Ilyen alávaló ember ellen nem lehet máshogy, csak a saját szintjén. A kultúrált, kifinomult érvelést kiröhögi. Ezt is erőltetetten, de legalább lehet rajta látni, hogy dagad a vörös disznó feje, amíg kapja az ívet. :DD
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik