Válasz Arató Gergely képviselő úrnak

2021. szeptember 20. 22:17

Arató Gergely is esküt tett az Alaptörvényre. Ma már azt mondja, hogy az alkotmány kukába való.

2021. szeptember 20. 22:17
null
Orbán Balázs
Orbán Balázs
Facebook

„2018. május 8-án, az Országgyűlés alakuló ülésén mint minden országgyűlési képviselő, így a DK-s Arató Gergely is esküt tett az Alaptörvényre. Ma már azt mondja, hogy a magyar alkotmány kukába való.

Az előválasztási kampányban képtelenebbnél képtelenebb állítások hangzottak el eddig, a prímet Gyurcsány Ferenc pártja viszi, miszerint feles többséggel is lehet módosítani a sarkalatos törvényeket. Ez alkotmányellenes. A baloldal morális és közjogi ámokfutást rendez az előválasztásnak nevezett Gyurcsány-showban.”

Nyitókép: MTI/Szigetváry Zsolt

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Kapcsolódó cikkek

Összesen 60 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
tintapaca
2021. szeptember 21. 10:55
Sosem felejthetjük, hogy arató -így, kisbetűvel -, együtt röhögcsélt a szintén kisbetűs zuschlaggal egy holokauszt megemlékezésen. Csak neki semmi következménnyel nem kellett számolnia. És most itt van ismét a nyakunkon ez a beszédhibás tahó!
kaltran
2021. szeptember 21. 08:42
Ennél sokkal érdekesebb dolgot mondott dobrovics dobrev. Azt hörögte: az alkotmány alkotmányellenes. Igen. Értsük. mert nem ő írta. ha ő írta volna, csúcsszuper lenne
marica61
2021. szeptember 21. 08:33
arato g. szellemi és erkölcsi nulla. igazi kommunista
triumphator
2021. szeptember 21. 05:41
Ha Polt annyira Patás-csicska lenne, mint az Arató-félék mondják, az ellenzék fele már állam elleni bűncselekmények gyanúsítottja volna. Sajnos, ez sem úgy van, ahogy mondják (azaz hazudnak).
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik