Újabb kommunista szólam liberális jelmezben

2021. szeptember 20. 14:11

Apáti Bence
Magyar Nemzet
Persze a szokásos istenkáromló transzparenseket sem hagyták otthon. 

„Pécsett is lett végre Pride, ami ugyan kis lépésnek tűnhet egy embernek, azonban hatalmas lépés az LMBTQ-satöbbi lobbinak. A lobbinak, ami nyomokban olyan, mint a CEU: úgy nem létezik, hogy nagyon is van, sőt, valósággal dübörög, és tiszta erőből mossa át – meg ki – az arra alkalmas agyakat. 

Az állítólagos függetlenobjektív, valójában Fidesz-gyűlölő sajtó a Telextől a 444-ig például hetek óta marketingeli a kormány- és alaptörvényellenes felvonulást. Az egész univerzumot sokkal jobbá tevő szent napon testületileg ki is vonult – lement vidékre, »Mucsára« –  a teljes haladó hadtest, hogy megmutassák, hogyan is kell igazi propagandát gyártani. Előtte azonban még három matrica miatt jajveszékelve félreverték a szivárvány színű harangokat. 

Hiába, igen veszélyes kis tárgyak a matricák. 

A Pesti TV riportereit a menet résztvevői az elfogadás és a szeretet nevében megint inzultálták, újfent láthattunk pár girbe-gurba, liberális középső ujjat, hallhattuk, persze szigorúan csak a tolerancia jegyében, hogy a hatályos magyar törvényekkel egyetértőknek a kettes számú szüleik – fasisztául az  édesanyák –  minden bizonnyal pénzért árulják a testüket, ez utóbbi kijelentés Fekete-Győr Andrást például a legkevésbé sem zavarta, no és persze a szokásos istenkáromló transzparenseket sem hagyták otthon. 

De a legizgalmasabb, helyesebben a leghajmeresztőbb kijelentéseket Gyuri bácsi kedvenc lapjának, a Telexnek a videós riportjában hallhattuk. A volt Viva tévés Steiner Kristóf például rögtönzött vallásfilozófiai eszmefuttatást rittyentett, azt állítván, hogy Mohamed, Isten, Mózes és Jézus is az elfogadásért küzdött. Azaz a lobbi sztárja szerint átvitt értelemben a melegházasságért.”

Nyitókép: Mandiner/Ficsor Márton

 

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 22 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Steiner Kristóf buta, mint a tök.

Jó dolog butaságokat beszélned?

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés