Kovács Zoltán: Minden készen áll a vadászati világkiállítás megnyitására

2021. szeptember 20. 17:12

Minden készen áll a világkiállításra, nincs akadálya a rendezvénysorozat megnyitásának – nyilatkozta hétfőn az MTI-nek az „Egy a Természettel” Vadászati és Természeti Világkiállítás lebonyolításáért felelős kormánybiztos a rendezvény helyszínén, a Hungexpo Budapest Kongresszusi és Kiállítási Központban.

2021. szeptember 20. 17:12
null

Kovács Zoltán közölte, hogy az augusztus 20-i ünnepségsorozathoz, vagy a Nemzetköz Eucharisztikus Kongresszushoz hasonlóan a hétvégén kezdődő világkiállítás megrendezését is Operatív törzs felügyeli. A testületben a rendőrség és a mentők mellett minden szervezet képviselteti magát, amelynek feladata van az eseményhez kapcsolódóan. Kidolgozták a kapcsolattartási és döntéshozatali folyamatokat, így a felelősök szükség esetén azonnal intézkedhetnek – tette hozzá.    

A kormánybiztos elmondta, hogy a terveknek megfelelően a rendezvényhelyszínek is elkészültek; Közép-Európa legkorszerűbb kongresszusi központja jött létre Budapesten. Kovács Zoltán szerint világkiállítás a vadgazdálkodás, a természetvédelem, a fenntarthatóság jelentősége mellett hirdetni fogja a magyar szervezői tudást, és méltóképp fogja bemutatni országot az érdeklődőknek.

(MTI)

Fotó: Facebook

Kapcsolódó cikkek

Összesen 65 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Sulammit
2021. szeptember 21. 18:21
Biztos, hogy megyek. Nagyon jó lesz, alig várom már.
Tidal_wave
2021. szeptember 21. 11:56
Ávósnyilasdékásjobbikosok figyelem! Lehet művelődni egy kicsit a Hungexpóról: https://www.portfolio.hu/ingatlan/20210920/elkeszult-a-megujult-hungexpo-ami-milliokat-vonzhat-budapestre-kepek-es-interju-501248
Robur
2021. szeptember 21. 00:26
Ezt Kovács "CEU" Zolika mondta?
békalepcse
2021. szeptember 20. 22:20
Magam is kimegyek ha nem kell hozzá zöld bárca. Van ugyan de olyan helyre nem megyek ahol kérik. Zsoltikának viszont üzenném, kezdődik a vadászati aratás, termeljük be a vadhúst, fogyasszátok egészséggel. A bikák husa még nem ehető, azt négy hónapra berakják minusz negyven fokra és elmegy a penetráns íze, szaga.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik