Gratulálok Orbán Viktor és a Fidesz legfőbb példaképének, Vlagyimir Putyinnak

2021. szeptember 20. 10:53

Ez aztán a férfiasság, ez aztán a bátorság!

2021. szeptember 20. 10:53
null
Fekete-Győr András
Fekete-Győr András
Facebook

„Gratulálok Orbán Viktor és a Fidesz legfőbb példaképének, Vlagyimir Putyinnak, hogy ismét kétharmaddal győzött egy olyan választáson, ahol csalások ezreit dokumentálták, a valódi ellenzéki jelöltek el sem indulhattak, Putyin legfőbb ellenfele, Alekszej Navalnij pedig bebörtönözve ül. Ez aztán a férfiasság, ez aztán a bátorság!

Minderről az MTI az orosz Központi Választási Bizottság adatait idézve így számolt be: „a szavazatok felének összesítése alapján megőrizhette alkotmányozó többségét az orosz kormánypárt, az Egységes Oroszország a parlament alsóházában”. A másik felét össze sem kell számolni, meglesz az. Aki nem akarja, hogy Magyarországon is eljussunk idáig, annak el kell menni előválasztani, majd választani, hogy együtt bonthassuk le Orbán putyini mintára épülő rendszerét.”

Nyitókép: MTI

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Kapcsolódó cikkek

Összesen 130 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
DE JÓ
2021. szeptember 21. 17:45
Aki nem akar télen megfagyni, az nem szavaz rátok. Neked én sem adnék egy csepp gázt sem. Seggfej.
Ma is bukik a Zorbán...
2021. szeptember 20. 20:01
Putyin nagyon jó fej: nem engedélyezi a prájdot, a külföldi internácik által pénzelt ellenséges ügynökszervezetekre is odafigyelnek, nem tűri az orosz nemzetiség elnyomását az ukrán szélsőségesek által, szóval állandóan a sikítófrászt hozza a bolsevista gazemberekre. Hajrá Putyin!
Aerion
2021. szeptember 20. 19:51
Ócska kis faszszopó debil buzi. Gerinctelen. Poshadék. Bolsevik ürülék.
teljesenertelmetlen
2021. szeptember 20. 17:42
Egyelőre az amerikai szervereken futó előváladékotok is besült, úgyhogy ne álmodozz, lúzer!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik