Ezért is Orbán a hibás

2021. szeptember 20. 17:23

A tragikomédia mint műfaj nem képes leírni, mennyire mélyen van ez az egész baloldali tákolmány.

2021. szeptember 20. 17:23
Bohár Dániel
Bohár Dániel
Origo.hu/888

„Van ez a hatalmas csodafegyver, amit a baloldali pártok előválasztásnak hívnak. Valódi tétje nincs, értelme sem sok, viszont sokba kerül, és úgy tűnik, mintha köze lenne a demokráciához. Figyeltem a műsornak azt a szakaszát, amikor még csak aláírásokat kellett összeszedni. Egy dolgot a mai napig nem értek. Karácsony Gergely, aki most már lényegében semmit nem foglalkozik a valódi munkájával, azaz Budapesttel (talán jobb is így), szóval a főpolgármester bejelentette, hogy körülbelül 10 óra alatt összegyűjtötte a szükséges 20 ezer aláírást. Majd eltelt 14 nap, és leadott 40 ezer szignót. Ha valaki megmagyarázza nekem, hogyan lehetséges az, hogy valaki 10 óra alatt ugyanannyi ívet gyűjt be, mint az utána következő 14 napon, azt felterjesztem Abel-díjra (a legelismertebb matematikai kitüntetés). A többi szereplő számaiba, illetve aláírásai körüli furcsaságokba bele sem megyek.

Folytatódott a demokrácia ünnepe. Pontosabban csak folytatódott volna, ugyanis a szombat reggel indult, előre lezsírozott előválasztási játék elhalt. Az történt, hogy 10-től online is lehetett szavazni a jelöltekre, de a rendszer néhány perc után lefagyott.

A baloldali pártok az évtized viccével reagáltak. Azt mondták, azért esett szét a rendszer, mert annyira nagy volt az érdeklődés, hogy nem bírta a szerver. Nyilvánvalóan ezt még a leghardcore-abb balosok sem hitték el, úgyhogy korrigálni kellett a kommunikáción, és a nagy megfejtés az lett, hogy Orbán a hibás. Tudom, hogy ez a kedves olvasónak ismerős lehet, hiszen ha bármi rossz történik Magyarországon, azért a miniszterelnök a hibás. Ha esik az eső, ki a hibás? Orbán! Ha süt a nap, de túl meleg van, ki a hibás? Orbán! Ennyire egyszerű, és erre politikai pártok jöttek létre állami milliárdokat felhasználva.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Kapcsolódó cikkek

Összesen 19 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
aldasban es hitben elve
2021. szeptember 21. 21:08
En ezt az egesz rendszer-összeomlat nem hiszem el. Erre több ok is van; 1. tudjuk, hogy minden szavuk hazugsag. Amit kerdeznek, az se igaz. Amit kimondanak, allitanak, azok mondatokban fogalmazodnak meg, mondataikat pedig hazug szavaik alkotjak. Tehat a kimondott mondatok, esetünkben allitasok csak hazugsagok lehetnek. Igy müködnek az erkölcsi hullak. 2. Teljesen nyilvanvalo az utobbi honapok es hetek soran bizonyitott ellenzeki magatartasbol, hogy ezen erkölcsi hullak vergödnek. Nagyon-nagyon vergödnek. Ebbeli szenvedesüket mar csak vagdalkozassal kepesek enyhiteni. Különösen keejes elvezet szamukra a miniszterelnökre valo vagdalkozas es gyalazkodas. Döhitö latni, de leginkabb szanalmasak es röhejesek. Nem mennek semmire. Pontosan tudjak, hogy keves a szavazojuk, ezt elöre szeretnek valamilyen formaban leplezni, ennek okan maris elöre bejelentettek azt, amit az elövalasztas utan mentsegkent fognak hangoztatni: ezek a szamok nem valosak, hiba törtent, a rendszer összeomlott. Ezek nem csak aljas gazemberek, primitivek is. Nem fogjatok elhinni, de van 4-5 olyan tanum, akikkel e dolgokrol szoktunk beszelgetni. Nem egyszer mondtam, hogy azon csaodalkoznek, ha nem valamifele müszaki zavarra hivatkoznanak majd a vegeredmeny szepitese erdekeben. Ez lenne a szokott csalasaiknak egy viszonylag szeliditett, maradek valasztoik, vagyis a jozanul gondolkodni nem tudo magyarok szamara elfogadhato magyarazat. Ennyire primitiv magyarazatra azert nem gondoltam, de nagyon közeliti az altalam sejtetteteket. Soros Keresztapa fog meg szolgalni meghökkentö ötletekkel. Mindenfele Erkölcsöt nelkülözö vegrehajtoinak magyar vezere pedig vegre fogja hajtani, illetöleg embernek latszo labtörlöivel, a karacsonygelgely-felekkel vegre fogja hajttatni.
olajfa1
2021. szeptember 21. 12:22
Ha egy impotens libbancs nem tud baxni... akkor is Orbánt hívják segítségül? Viccesek ezek az impotens libbancs senkiháziak!
democRATS
2021. szeptember 20. 21:50
"szóval a főpolgármester bejelentette, hogy körülbelül 10 óra alatt összegyűjtötte a szükséges 20 ezer aláírást. Majd eltelt 14 nap, és leadott 40 ezer szignót. Ha valaki megmagyarázza nekem, hogyan lehetséges az, hogy valaki 10 óra alatt ugyanannyi ívet gyűjt be, mint az utána következő 14 napon, azt felterjesztem Abel-díjra" Jelentkezem a felterjesztésre. :) Szóval az a helyzet, hogy a ballibeknek van 20 ezer munkásuk, akik füttyentésre mindent aláírnak (és bármi mást is megcsinálnak), hiszen ez a munkájuk. A másik 20 ezer az agyhalottak táborából került ki. Mióta bezárt a Lipót, ezek szabadon mászkálnak. :)
naftalinernő
2021. szeptember 20. 21:43
"Karácsony Gergely, aki most már lényegében semmit nem foglalkozik a valódi munkájával, azaz Budapesttel..." Miért, eddig foglalkozott?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik