Sok baloldali politikus már megbánta, hogy belevágtak a színjátékba

2021. szeptember 19. 9:49

Deák Dániel
Facebook
Nyíltan kimondják, hogy a kormány hibáztatása a terheléses támadásért kommunikációs trükk.

„Baloldali káosz: a hozzám eljutott információk alapján sok baloldali politikus már megbánta, hogy belevágtak az előválasztásnak nevezett színjátékba, belső fórumokon egymást hibáztatják a tegnapi hatalmas kudarc miatt és nyíltan kimondják azt is: a kormány hibáztatása csak egy kommunikációs trükk, nincsen rá semmilyen bizonyítékuk. Nézzük a részleteket!

1️. A baloldal már legalább fél éve készül az előválasztásra, amely gyakorlatilag egy nagy adatgyűjtés, a kampányban a most összegyűjtött személyes adatokat akarják majd felhasználni a mozgósításhoz.

2️. Nem a választók döntési lehetőségéről van tehát szó, a végeredményt már réges régen tudni: Karácsony Gergelyt hozzák ki nyertesnek a folyamat végén, az egyéni körzetek többségében szintén leosztották már egymás között a lapokat.

3️. Szintén fontos funkciója az előválasztásnak, hogy ezzel szeretnék legitimálni azt az elvtelen alkut, melynek keretében Gyurcsány Ferenctől a Jobbikig saját identitásukat feladva létrehozták a baloldali összefogást. Erre azért van szükség, mert több párt is Gyurcsányékkal szemben jött létre korábban, így hiteltelen az alkujuk.

4️. A hozzám eljutott belsős információk alapján azonban ma már sok baloldali politikus megbánta, hogy belementek az előválasztásba, hiszen egy sima aláírásgyűjtéssel is megcsinálhatták volna az adatgyűjtést, nem kellett volna ekkora felhajtás hozzá.

5️. Azt is kifogásolják többen a baloldalon belül, hogy rengeteg erőforrást feleslegesen elhasználnak, az igazi kampányra nem marad elég forrásuk, közben pedig saját magukat járatják le az olyan botrányokkal, mint amelyet tegnap is láttunk.

6️. Nem tévedtek, akik így gondolták: nagyon amatőr rendszert sikerült összerakniuk, ami már a pénteki teszt során is lefagyott, élesben pedig még soha nem használták ezt az informatikai rendszert. Ugyancsak nagyon kínos a baloldal számára, hogy az eddig leadott szavazatok elszálltak, egyszerűen eltűntek a rendszerből. Elég embert sem vettek fel, még csak most próbálnak találni például operátorokat 2000 forintos órabérért cserébe.

7️. Ebben a kínos helyzetben a baloldali politikusok a háttérben egymást hibáztatják, tartanak tőle, hogy hétfőre sem sikerül rendbe hozni a rendszerüket. Nyíltan elismerik továbbá, hogy a kormányra mutogatás csak egy kommunikációs trükk, nincsen rá semmilyen bizonyítékuk, azt csupán a baloldali törzsszavazóknak szánták, hogy ne menjen el a kedvük az egésztől.

A helyzet értékelése: a baloldal már sokadszorra bizonyítja, hogy kormányzásképtelen, még egy előválasztást sem képesek megszervezni normálisan. Mára már megbánták, hogy belevágtak, hiszen enélkül is le tudták osztani egymást között a helyeket. A kormányra mutogatás pedig egészen nevetségessé tette őket, még a balliberális sajtóban is élcelődtek rajta, ezzel a kommunikációs trükkel legfeljebb a legelvakultabb törzsbázist tudják meggyőzni.”

Kép forrása: Deák Dániel Facebook-oldala

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 94 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Jó összefoglalás.

Persze a hardcore rajongókat ez sem érinti meg, gőzerővel megy "a szemét aljas FideSS megtámadta a DEMOKRÁCIÁT!" habzás...

A terhelést a Fiumei-úti sírkert névjegyzéke okozta.

Eddig is feltűnő volt a görcsös "mindenért-Orbán-a-felelős" baloldali kommunikációs panel, de mostanra már végképp hiteltelenné vált, s ezért például az Indexen meglepő nyíltsággal beszélt erről egy informatikai szakember.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés