Márki-Zay akciói az egységet veszélyeztetik

2021. szeptember 19. 9:41

Kaltenbach Jenő
Facebook
Legújabb ötlete, hogy Karácsony lépjen vissza a javára és maradjon főpolgármester.

„Az ellenzéki összefogás sikerének legfontosabb feltétele, hogy mindvégig megmaradjon az egység. Orbánék semmitől sem riadnak vissza, hogy azt megbontsák. Figyelve az eseményeket, nézve az ellenzéki minisztrelnök jelöltek viselkedését, nyilatkozatait egyetlen részvevő látszik olyannak, aki akarva, akaratlanul alkalmasnak ígérkezik erre. Természetesen nem feltételezek szándékossàgot, de Màrki Zay Péternek több olyan megnyilvánulása látott napvilàgot, amely őt erre (akaratlanul) alkalmassà teszi.

A verseny ùgy indult, hogy Pálinkás Jòzsef mellett ő tűnt a legkevésbé esélyesnek. Előbbi ki is esett utòbbi viszont kitartò munkával felküzdötte magát a harmadik/negyedik helyre. Ezt részben azzal érte el, hogy folyamatosan »lőtte« a jòval esélyesebb Dobrevet, voltak megjegyzései mások irànyàba is, és magát igyekezett a »közép« jelöltjének beállítani. Legùjabb ötlete, hogy Karàcsony lépjen vissza a javára és maradjon főpolgàrmester, erre a màr már görcsös igyekezetre tette fel a koronát. A javaslat màr csak azért is kissé groteszk, mert maga is egy vàros polgàrmestere.

Az egész történet roppant veszélyes. Az ellenzéki összefogàs »titka«, célja, egyik fő mondanivalòja éppen az, hogy haladjuk meg a jobb-bal szembenállást, itt a tisztességes Magyarorszàg küzd a korrupt Orbán rendszer ellen. Àtvenni a legfőbb ellenfél primitív »antigyurcsány« propagandájàt, ezzel erősítve annak érvényét sùlyos hiba.Màrki Zay akciòi ezt az egységet, a sikert veszélyeztetik, ezt neki is tudnia kellene!”

Fotó: MTI/Mohai Balázs

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 49 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Mondom, hogy MZP fogja szakítani a Moslékkoalíciót. :)))

Primitív antigyurcsányozás versus magasröptű orbánozás, már-már orbánológia.
Aha.

MZP és most Kaltenbach is a maga módján kiszól az "egységből", ami annak elismerése, hogy ez az álítólagos - valójában nem létező - egység egy nagy hazugság, összeeszkábált Trójai faló Fegyencnek.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés