A csevej

2021. szeptember 19. 18:23
Őszintén remélem, hogy jön majd valamilyen baloldali párt helyettük és mi végre örökre elfelejthetjük őket.

„Gyurcsányné a bálnoid alkatával és a sipító hangjával alakított nagyot. Egyébként ő is mindent megígért a nyugdíjaktól az EU-s minimálbérig, bár arról már kevés szó esik – úgy látszik, valaki elmagyarázta neki hogy olyan mindközönségesen és egyszerűen nem létezik. Nem volt egyszerű nyilvánvalóan, persze attól még mondogatja. Úgyhogy a bolgár dromedár is csak magát hozta, Feri neve például el sem hangzott, pedig bizonyára lett volna mit mondani róla.

Márki-Zay rögtön a híres hazudozásával vált ismertté, miszerint például »megfigyelőt« telepítettek a háza elé, és még sok egyéb kacagtatóval is szolgált, továbbá, hogy viccesen hasonlít valamelyik Habsburgra. Egyébként még tán ő volt a legvisszafogottabb, például a vagyonvisszavételt nem is emlegette olyan sokszor. Valahogyan talán ő volt a legkonzekvensebb; ő egyformán volt hülye.

És hát egy műsorvezető, akinek képtelen vagyok megjegyezni a nevét, úgyhogy – és mivel úgyis csak mikrofonállvány – már nem is változtatok e szokásomon. Hát így állunk most. Remélem, nem találkozunk velük, csak hát lesz még vagy két találkozójuk, plusz maga a kampány. Tulajdonképpen még szórakoztató is lenne, csak a mi bőrünkre megy az egész cirkusz. Őszintén remélem, hogy jön majd valamilyen baloldali párt helyettük és mi végre örökre elfelejthetjük őket. A remény hal meg utoljára.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 55 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés