Nem napok, nem hetek, hanem hónapok óta készül az összellenzék arra az előválasztásra, ami alig fél óra alatt omlott össze

2021. szeptember 18. 13:19

Jobbegyenes
Facebook
Ez bizony a NER ellenzéki pártjainak fokmérője, most mutatták meg igazán, mire jutottak.

„Nem napok, nem hetek, hanem hónapok óta készül az összellenzék arra az előválasztásra, ami alig fél óra alatt omlott össze.

A piszkos kis háttéralkukkal, visszaléptetésekkel már korábban önmaga paródiájává züllesztett úgynevezett előválasztásról már eddig is tudtuk, hogy csupán arról szól, hogy az ellenzéki pártok vezető elitjei egymás közt lebokszolák, ki melyik műbőrszivacson foglalhat helyet a kényelmes, túl sok melóval és nulla felelősséggel járó ellenzéki padsorok között, de legalább abban bízhattak a józanabbul gondolkodó ellenzéki szavazók, hogy azért van bennük annyi profizmus – pardon maradjunk a talajon – sütnivaló, és tisztesség, hogy egy nyomorult, egymás közti szavazósdit meg tudnak rendezni.

Nem, nem tudnak.

Talán mindegy is, hogy a szaktudás hiányzik hozzá, esetleg a szakmai alázat, esetleg az alaposság, odafigyelés (vagy mindhárom) a lényeg az, hogy a magukat kormányzóképesnek beállító ellenzéki pártok még egy szavazást sem tudnak rendesen összehozni (nyilván senki higgye el azt az ordas nagy kamut, hogy a "nagy érdeklődés" miatt omlott össze a rendszer).

Ez elég rossz hír a számukra és az országnak, ugyanis még egy falusi részönkormányzatot is bonyolultabb eligazgatni, mint a fentebb látható kamutevékenységet.

Ez bizony a NER ellenzéki pártjainak fokmérője, most mutatták meg igazán, mire jutottak az elmúlt 11 év kényelmes ellenzékeskedés közepette:

Egy fél óráig működő, majd összeomló előválasztásig.”

Nyitókép: Jobbegyenes, Facebook

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 78 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Tudja valaki, ki ez a "Jobbegyenes"?

Abszolút Fidesz-ellenes, de néha egészen racionális dolgokat ír.

Itt tudatosan, előre kitervelt műbalhéról van szó, uszítani az embereket Orbánékra, ők hatoltak be a rendszerbe, miattuk omlott össze az egész.
1000%, - EZERSZÁZALÉK! - hogy a túlterhelést ők maguk idézték elő, a kommunista-liberális-balos-zöld: ha nem provokálna, nem lenne az, ami.
Botrányokozás, gyalázkodás, provokálás, tiszteletlenség, gyanúsítás, rossz hírbe hozás, aljas hazudozás... ez mind ALAP a létezésükhöz.

Gondoltam rá, de szerintem nem.
Azoknál értelmesebbnek tűnik.
Valami kiábrándult fideszes lehet.

Plusz az alalptörvényes posztja alá Balogh kommentált, és nem értett egyet a poszttal. :)

Ha leállt volna maga a választás, a szavazási procedúra, akkor igen, ugattunk VOLNA.

De ugyebár semmi ilyesmi nem történt.

Ez az ellenzék: fellengzős szavak, aranyhegyek ígérgetése, de hatékony cselekvés helyett jön az összeomlás.

Jobban örülnék, ha tévednék, de attól nagyon messze áll ez az ország, sajnos.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés