Összeomlott az előválasztás, mint a baloldal Gyurcsány nélkül

2021. szeptember 18. 21:45

Kötter Tamás
Facebook
Aztán jöttek a Wishről rendelt kampányguruk, akik azt mondták, hogy mindenki nyugodjon meg, kimagyarázzuk!

„Ma reggeltől lehetett leadni a szavazatokat az ellenzéki előválasztáson. Röviddel a kezdés után már össze is omlott a rendszer, amit először sikerként kommunikáltak a szervezők, hisz a vártnál sokkal többen adták le voksukat, amit nem bírtak a szerverek.
Ez a felkészületlenség önmagában ciki, mivel körülbelül 1 éve készültek erre. Arra nem voltak képesek, hogy felmérjék a hajlandóságot.

Aztán jöttek a Wishről rendelt kampányguruk, akik azt mondták, hogy mindenki nyugodjon meg, kimagyarázzuk! Nem fogjátok elhinni, ennek is Orbán az oka. Szerintük a jobboldal elirigyelte a projektet az ellenzéktől és informatikai támdást hajtott végre az előválasztás ellen.

Nincs itt szó fideszes támadásról. Semmi értelme nem lenne beavatkozni egy olyan választásba, ahol a szavazatokat Gyurcsány emberei számolják és a jogszerűséget csak szúrópróbaszerűen „ellenőrzik”. Nincs szó többről, mint az ellenzék totális alkalmatlanságáról. Adjunk hálát a Jóistennek, hogy ez a mindenre alkalmatlan társaság nincs döntési pozícióban az országot érintő kérésekben! Maradjon is így!”

Nyitókép: Facebook

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 35 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

A fenti képen, Gyurcsányon az a fehér cipő az mi a faszom akar lenni?

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés