Dobrev: Aki azt mondja, lábujjhegyen kell majd kerülgetni a kétharmados törvényeket, el fog bukni

2021. szeptember 18. 9:25
A DK miniszterelnök-jelöltje feles többséggel is nekimenne kétharmados törvényeknek.

Szeptember 18-án elstartol a baloldali előválasztás, emiatt pénteken a DK előválasztási a budapesti Szent István parkban tartott rendezvényt. 

Először Vitányi Ivánról, a DK tiszteletbeli elnökéről emlékeztek meg a rendezvényen, majd az SZDSZ volt elnöke, Kuncze Gábor lépett színpadra, aki higgadtságra intette az egymással versengő pártokat és képviselőjelölteket az előválasztáson. 

Dobrev Klára az eseményen azt mondta:

aki nem bontja le Orbán rendszerét, aki nem számol le Orbán rendszerével a választások után, azzal Orbán fog leszámolni".

Dobrev Klára bejelentette, hogy akár feles többséggel is felállítaná székéből például Polt Péter legfőbb ügyészt, és elmozdítaná helyéről a médiahatóság, illetve a Költségvetési Tanács tagjait is. 

Aki azt mondja, hogy kétharmad nélkül nem lehet nekimenni a kétharmados törvényeknek, az azt is mondja sajnos, hogy akkor nem lehet kormányozni”

– fogalmazott, hozzátéve: aki szerint „lábujjhegyen kell kerülgetni” a kétharmados törvényeket, az „el fog bukni”. 

Nyitókép: Kisbenedek Attila / AFP

Összesen 79 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

1. A magyarellenes gyűlöletkoalíció csakis akkor nyerhet, ha sikerül a gyűlöletkampányát soha nem látott hatásúvá fokozni. Ez akkora mértékben osztaná meg - hamis, hazug, erkölcstelen szitokáradatával - a magyar társadalmat, hogy a bal-lib Soros-NGO, hisztéria teljes irracionalitása, Brüsszel támogatásával, meghozhatja a győzelmet a kifosztótársulásnak.
2. Ha győznének, az országra zúduló veszélyhelyzetetet ez már önmagában az elviselhetetlenség határára emelné. De még mindig megmaradna a kérdés: MIT CSINÁLNA EGY DOBREV-KARÁCSONY-KORMÁNY MAGYARORSZÁG ALAPTÖRVÉNYÉVEL?
Azzal az Alaptörvénnyel, amely GARANCIA MAGYARORSZÁG SZUVERENITÁSÁNAK, A MAGYAR NÉP TÚLÉLÉSÉNEK, FENNMARADÁSÁNAK, ergo: G. Soros magyarpusztító céljait tartóztatja fel.
3. A magyargyűlölők projektjének következő lépése tehát: a Magyar Alaptörvény likvidálása. Ez azonban KIZÁRÓLAG CSAK POLGÁRHÁBORÚ, FELFORDULÁS, FORRADALOM, RENDKÍVÜLI ÁLLAPOT, majd végül valamiféle propagandisztikus NEMZETI MEGMENTÉSI KORMÁNYZÓTANÁCS ecetera létrehozásával képzelhető el.
4. Azonban a rendkívül ingatag nemzetközi kereskedelmi, pénzügyi, katonapolitikai, geopolitikai viszonyok miatt:
EGY POLGÁRHÁBORÚ MÁR ÖNMAGÁBAN MAGYARORSZÁG FELSZÁMOLÁSÁT JELENTENÉ, ugyanis már soha helyre nem állítható veszteségeket okozna.

Természetesen - A PROSZTÓ-PROLI - SZÁNALMASAN IRIGY, KÁRÖRVENDŐ, MÁSNAK ROSSZAT KÍVÁNÓ, A vörös, zöld, libsi ZABRÁLÁST-LOPÁST, SIMLISKEDÉST, KURVÁLKODÁST (FÉRFI-NŐI) KÖVETENDŐ PÉLDAKÉNT TEKINTŐ ALJANÉP megválaszthatja Dobrevet.
Hiszen Dobrev is - KIZÁRÓLAG ENNEK AZ ALJANÉPNEK A NYELVÉN, EHHEZ AZ ALJANÉPSÉGHEZ BESZÉL.
ALJA AZ ALJÁHOZ, hasonló a hasonlónak örül...

Ezzel az agresszivitásasal a szavazóikat hergelik.
Azért furcsa, hogy az EP alelnöke fel akarja rúgni a jogállamiságot.
Talán meg kéne kérdezni az EP-t, hogy mi erről a véleménye?

Remélem a magyar választók bölcsek lesznek, és megint nem engedik hatalomra jutni ezeket.
Mert semmilyen békét nem igérnek.
Azt nem veszik számba, hogy ha nyernek is, a választók közel fele ehyetért a Nemzeti Együttműködés Rendszerével.
Mi lenne abból, hogy ha nem vennék figyelembe a kétharmados törvényeket, feles többséggel új alkotmányt, alaptörvényt készítenének?
POLGÁRHÁBORÚ.
Lehet ezt akarják?
Nem kellene hagyni!

Az egészségügyi biztos korrupciós ügyét is agyonhallgatták.

Sajnos, el kell ismerni, hogy igazad van, csak így lehet leírni ezt a jelenséget.
Bár illetlenség, és rossz érzés embertársakat negatívan minősíteni, de egyszerűen nem lehet másként.
De ebben nem elsősorban a szerencsétlenek a hibásak, hanem az a társadalom, tanárok, tanítók, oktatók, profok, politikusok, média, média, média és így tovább.
Itt kell rendet tenni, míg lehet, amíg még van esély a visszaúthoz, a nehéz, sokszor igazságtalan, de mégis: emberi visszaúthoz.
Amikor foltozott, de tiszta ruhában megvolt az önbecsülés sokakban, és akit a foltjai miatt bántani merészeltek, az bizony keményen odaütött... Érdekes, akkor mindenki megkapta a tiszteletet, pedig nem voltak NGO-k és az akkori média, és senki nem nyomta reggeltől estig a mindenféle és -fajta tisztelet, jogok, ez nekik is jár és hasonló uszításokat...

Szerintem te sem érted, amit összehordtál. Őrült beszéd, és nincs benne rendszer.
Viszont a vége meg nettó baromság: a jobboldal alatt egy-két kommunista ivadékon, és ballibsi újságírón kívül MINDENKI élete folyamatosan jobb lett. Akkor az újabb győzelem esetén miért lenne rosszabb???

Ne felejtsd el: másnap reggel mindig felkel a nap, azért ha győznének is: mindent nem tudnak ellopni, megfosztani, csak amit hagynánk nekik.
És efelől nyugodt vagyok.
Csak: minden balhé sokba kerül, az országnak, de adott esetben nincs mit tenni, azon kívül, amit kell...

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés