Történelmi bűne ez Orbánnak a magyarokkal szemben

2021. szeptember 17. 8:15

Fekete-Győr András
Facebook
Ezt a támogatást azért nem hívhattunk le, mert Orbán nem tudja bizonyítani, hogy nem fogja ellopni.

„Horvátország 2023. január 1-től bevezeti az eurót. A horvátok ezzel az európai centrum részévé válnak, és addig is a horvát GDP egytizedének megfelelő összeget kapnak az EU helyreállítása alapjából. Ezt a támogatást mi magyarok eddig azért nem hívhattunk le, mert Orbán nem tudja bebizonyítani az EU előtt, hogy nem fogja ellopni.

De Orbán az eurót sem vezeti be, mert akkor be kéne fejezniük az árfolyam-spekulációt, amiből a Fidesz körüli nyerészkedők óriási pénzeket szakítanak, nem tudna inflációval észrevétlenül »adóztatni« a kormány, és nem lehetne alacsony tartani a béreket. Történelmi bűne ez Orbánnak a magyarokkal szemben. Ahogy a Momentum programjában is áll, 2022-ben az új kormánynak haladéktalanul fel kell készülni az euró bevezetésére, ha nem akarunk véglegesen leszakadni Európa fejlett országaitól.”

Nyitókép: MTI /Mónus Márton

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 204 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Fegyőr, te vastagon hazudsz: a pénz biztosan megérkezik, mert az jár Magyarországnak. A halogatás oka, hogy az európai balodal így is be akar avatkozni a 2022-es választásokba. Menj a jófenébe Fegyőr, aki még a felvételeken látható bűncslekményedet is lehazudod!

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés