Hogy lehettek ilyen álszentek?!

2021. szeptember 17. 19:35

Ujhelyi István
Facebook
A NER tudomást sem vesz a nők elleni erőszakról.

„A Fidesz európai parlamenti képviselői az orbáni uszító propaganda elvtelen kiszolgálása érdekében ismét leszavazták a nők elleni erőszakkal szembeni fellépés hatékony megerősítését. Miközben tehát a kormánypártok vezetői és képviselői arról papolnak, hogy a magyar kormány a legszélesebb módon biztosítja az emberi jogokat, illetve, hogy mindenkit megvédenek az erőszakos cselekményektől, eközben folyamatosan ez ellen tesznek. És mindezt kizárólag azért, hogy megfeleljenek a Karmelita kolostor fura urának.

Az Európai Parlament eheti, strasbourgi plenáris ülésén nemrég szavaztunk arról az állásfoglalásról, amely sürgeti az online és a valós világban történő, alapvetően a nők ellen irányuló erőszakot. Sőt, az egyébként nagy többséggel elfogadott dokumentum sürgeti az Európai Bizottságot, hogy a »nemen alapuló erőszakot« új területként vegye fel a bűncselekményi tényállások közé, vagyis minősüljön Európa-szerte bűncselekménynek a nemi alapon elkövetett erőszak. Nem lehet vita tárgya, hogy meg kell fékezni a nők elleni erőszakot, ezügyben közös normákra és büntetőjogi tényállásokra van szükség.

Mérhetetlenül elszomorító, hogy a Fidesz és a KDNP európai parlamenti képviselői a szélsőségek csekély táborát gyarapítva képesek voltak erre nemmel szavazni. Persze ez az álszent magatartás tulajdonképpen beleillik az eddigi irányvonalba: pontosan tudjuk, hogy a NER tudomást sem vesz a nők elleni erőszakról, támogatja a »vak komondorokkal« takaródzó erőszaktevőket, tudatosan gátolja az ez ellen fellépő isztambuli egyezmény elfogadását. Most pedig nyilvánvalóan csak azért, mert a mostani állásfoglalásban is szerepelt az utóbbi egyezményre való hivatkozás, valamint az áldozati kör felsorolásában az LMBTQ-emberek is szerepeltek, azonnal kigyulladt a fideszeseknél a piros lámpa.

Szörnyű, hogy a NER és az orbáni elmebaj hova sodorta a társadalmukat és miként szorított be egy sötét, szégyenszagú zsákutcába jobb sorsra érdemes, egyébként egyes esetekben kiváló keresztény-konzervatív magyar politikusokat.”

Fotó: Moritz Frankenberg / DPA / dpa Picture-Alliance via AFP

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 80 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

"Az Európai Parlament eheti, strasbourgi plenáris ülésén nemrég szavaztunk arról az állásfoglalásról, amely sürgeti az online és a valós világban történő, alapvetően a nők ellen irányuló erőszakot. Sőt, az egyébként nagy többséggel elfogadott dokumentum sürgeti az Európai Bizottságot, hogy a nemen alapuló erőszakot új területként vegye fel a bűncselekményi tényállások közé, vagyis minősüljön Európa-szerte bűncselekménynek a nemi alapon elkövetett erőszak. Nem lehet vita tárgya, hogy meg kell fékezni a nők elleni erőszakot, ezügyben közös normákra és büntetőjogi tényállásokra van szükség."

Te igen hüje ujhelyi!
Alább látod a svéd nemi erőszak statisztikát éves bontásban. A magyar esetszám jó tízszeresét produkálják hála a fajtádnak, az eszement idióta egaliter baloldalnak. Tudod ujhelyi, a muszlim potenciális szavazó testvéreitek apró árnyoldala a terror mellett az extrém túlreprezentációjuk az erőszakos bűncselekményekben- kitüntetve a nemi erőszakban. Nyilván nem tudod, hiszen nem olvasol hiteles kimutatásokat, hogy a svédeknél a nemi erőszakok nagyobbik felét a lakosság két százalékát kitevő muszlim migránsok követik el. Tudod, épp most akarjátok zöldre állítani a sorompót a több millió hiperagresszív afgán kannak. Hogy lehetsz annyira hüje, hogy nem látod át, pont Orbán jelenti a legnagyobb védettséget a nőknek- no meg persze zsidó honfitársainknak is.
Istenem, milyen fogalmatlan, tuskó, buta emberek ülnek Brüsszelben!
Pesta, az orrodat verem a svéd nemi erőszak grafikonba- 23 ezer eset évente- szépen látszik, ahogy 2015-től kúszik felfelé a grafikon- nyilván fingod senincsen miért is?
https://www.bra.se/bra-in-engl..

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés