Gyurcsány a lemondás helyett a legmélyebb jogállamisági és erkölcsi válságba lökte hazánkat

2021. szeptember 17. 8:01

Varga Judit
Facebook
Európa és Brüsszel ekkor természetesen mélyen hallgatott.

„15 éve ezen a napon derült ki ország-világ számára, hogy Gyurcsány és szövetségesei hazudtak »reggel, éjjel meg este«, hogy kormányzás helyett félrevezettek mindenkit, hogy a csőd szélére vezették Magyarországot.

Az ellenzéki térfelet ma is irányító Gyurcsány az őszödi beszéd kiszivárgása után lemondás helyett a rendszerváltoztatást követő legmélyebb jogállamisági és erkölcsi válságba lökte hazánkat: rendőri túlkapások, minden jogi alap nélkül elrendelt előzetes letartoztatások tömkelege, gumilövedékkel megvakított emberek, összevert fiatalok és idősek, azonosítószám nélküli rendőrök, lovasroham békés tüntetők ellen, hónapokig műveleti területté nyilvánított és kordonokkal körülzárt Kossuth tér, véresre vert országgyűlési képviselő. 

Európa és Brüsszel ekkor természetesen mélyen hallgatott. Nem volt akkor se Sargentini-jelentés, se 7-es cikkely szerinti eljárás, nem aggódott  a magyar demokrácia és jogállamiság helyzete miatt sem az Európai Bizottság, sem az Európai Parlament, sem a ma minden nap világvégét vizionáló  jól ismert civil szervezetek. 

Gyurcsány és csapata nem bánt meg semmit, nem kért bocsánatot senkitől. Ne legyen kétségünk afelől, hogy ha lehetőséget kapna, akkor az ellenzék valódi irányítójaként ugyanott folytatná, ahol abbahagyta, természetesen Brüsszel asszisztálása mellett.”

Nyitókép: Budapest, 2021. május 31.
Gyurcsány Ferenc, a DK frakcióvezetője, elnöke napirend előtt szólal fel az Országgyűlés plenáris ülésén 2021. május 31-én.
MTI/Koszticsák Szilárd

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 46 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Almunia pénzügyi biztos volt akkor.

De. Brüsszel hallgatott. Mindenre azt mondták, ők nem olvasnak magyar újságokat, ez magyar belügy.
Bezzeg ma...
Akkor szólaltak meg, ha saját személyükben sértette meg őket Gyurcsány. Almunia belement abba is, hogy a konvergencia programot a választások után küldjék be. Meg is lepte őt a sok trükk, hazugság!
Juncker is, Merkel is hazugságon kapta Gyurcsányt.
Sárközyt is ki akarta oktatni, ekkor mondta neki a francia elnök, hogy még nem hallott olyat, hogy a beteg gyógyítsa az orvost.
És a mi betegünk újra gyógyítani akarna...
Orvosok, tegyétek a dolgotokat!

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés