„Bele lehet majd tenni a gyümölcsöt” – Fekete-Győr kormányváltáskát osztogat az egyetemek előtt

2021. szeptember 17. 11:45
„Ha a miniszterelnök-jelölti vita alapján döntenénk el, hogy ki nyer, akkor én nyernék” – jelentette ki a Momentum miniszterelnök-jelöltje.

Karácsony Gergely után Fekete-Győr András egy napját is végigkísérte a Telex. Míg a főpolgármester utcafórumain döntő többségében idős emberek jelentek meg, a Momentum miniszterelnök-jelöltje inkább fiatalok társaságában kampányolt.

„Ha a miniszterelnök-jelölti vita alapján döntenénk el, hogy ki nyer, akkor én nyernék” – jelentette ki rögtön az elején Fekete-Győr, aki „kormányváltáskát” is osztogatott az egyik standnál. Bár Fekete-Győr elmondása szerint a táskát „viszik, mint a cukrot”, az egyik megkérdezett fiatal szerint még egy ennél kevésbé feszültebb helyzetben sem lenne szerencsés ilyen nyíltan kimutatni a politikai szimpátiát.

A Momentum elnöke az esetleges visszalépésről azt mondta: ez nem is volt soha kérdés! (Ennek kicsit ellentmond a júniusban, háttárinformációk alapján megírt saját cikkünk.)

Hozzátette: szeretne ott lenni a második fordulóban, és megmutatni magát egy harmadik vitán is.

A videó nem szűkölködk furcsa jelenetekben: az egyik az, amikor Fekete-Győr egy „másik oldalon” álló fiatalembert próbál győzködni az előválasztáson való részvételről, máskor pedig egy Márki-Zay-szimpatizáns szavazó megjegyzi, hogy ha nem a hódmezővásárhelyi polgármester, akkor a Mi Hazánk lenne  nála a befutó.

Összesen 94 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Beleraknátok a rothadt gyümölcseiteket: adóemelést, LMBTQ-t, migráns-kvótát, kerítéslebontást stb. Fegyőr, menj a jófenébe!

You have got the sack. Magyarul: zsákot kaptál, azaz ki vagy rúgva.
Szép kilátások a Momentumtól.

Erőltetett dolog ez, nem értik, csak bitorolják nyelvünket.
A válltáska az két l.
Ez se nem kormányváltás, se nem válltáska.
Ez olyan szarva közt a tőgye.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés