Továbbra is biztosítjuk, hogy kizárólag a szülő dönthessen gyermeke neveléséről

2021. szeptember 16. 9:21

Varga Judit
Facebook
Azért próbálnak megbüntetni minket, mert nem engedjük be az LMBTQ-lobbit az iskolákba és óvodákba.

„Levél elküldve, érvek kifejtve. Most már a Bizottságnál pattog a labda! A gyermekvédelmi törvény elfogadása után az Európai Bizottság 2021. július 15-én hivatalos felszólítást küldött Magyarország kormányának, ezzel kötelezettségszegési eljárást indítva hazánkkal szemben. Azért próbálnak megbüntetni minket, mert nem engedjük be az LMBTQ-lobbit a magyar iskolákba és óvodákba.

A Thierry Breton uniós biztosnak szerdán határidőre megküldött válaszlevélben részletesen fejtettem ki a magyar kormány álláspontját a gyermekvédelmi törvény miatt indított kötelezettségszegési eljárásról és a Bizottság hivatalos felszólításában szereplő tárgyi, valamint szakmai tévedésekről.

Magyarország meg kívánja és meg is fogja védeni kultúráját, nemzeti identitását és ebből fakadó családi értékeit: mint szabad és független országnak, ezt a jogot az uniós és nemzetközi jog egyaránt garantálja. A Szerződések és az Alapjogi Charta alapján sem írhatja elő az Unió, vagy bármely egyéb testület, hogy a magyar szülők Magyarországon miként neveljék a gyermekeiket.

Továbbra is biztosítjuk, hogy kizárólag a szülő dönthessen saját gyermeke neveléséről, senki ne kényszeríthesse annak eltűrésére, hogy gyermeke a beleegyezése nélkül kapjon szexuális felvilágosítást, vagy szembesüljön az életkorának nem megfelelő, káros tartalommal.

Felvilágosító előadásokat csak megfelelő képzettséggel rendelkező személyek tarthatnak kizárólag pedagógus jelentétében.
Visszautasítjuk, hogy a törvény célja a kirekesztés, vagy a hátrányos megkülönböztetés lenne, a törvény kizárólag a magyar gyermekek neveléséről és a kiskorúak védelméről szól.

A törvény felnőttek életébe semmilyen módon nem szól bele, a szexuális kisebbségek jogait semmilyen módon nem csorbítja.
Magyarországon a vallási, etnikai, szexuális és bármely egyéb kisebbségek jogait garantáljuk, a magyar Alaptörvény szigorúan tiltja, a törvényeink szigorúan büntetik a kisebbségeket érintő kirekesztő és diszkriminatív megnyilvánulásokat.”

Nyitókép: Facebook

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 74 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés