Üzenet Karácsonynak: Budapest köszöntötte Jézust!

2021. szeptember 15. 20:31

Gável András
Vasarnap.hu
Az Oltáriszentség tiszteletére és imádására megtartott szombati körmenet kenterbe verte a szivárványosok Andrássy úti vonaglásait.

„Arról a színváltós, kaméleon főpolgármesterről van szó, aki a pride-felvonuláson nem is olyan régen éppen a kereszténységére hivatkozva állt a homoszexuálisok és transzneműek menete mellé. Nem mintha szerencsés lenne párhuzamba állítani a pride-ot az eucharisztikus processzióval, de azért mindenképpen beszédes, hogy az Oltáriszentség tiszteletére és imádására megtartott szombati körmenet kenterbe verte a szivárványosok Andrássy úti vonaglásait – már a számok szintjén is. És akkor még nem beszéltünk a lelki és szellemi vonatkozásokról.

Valamiért azonban a NEK istendicsérettől zengő, több százezres »demonstrációjáról« a különböző médiumok leginkább hallgattak. Biztosak lehetünk abban, hogy a kongresszust követő napokban nem fogunk olyan főváros által kifüggesztett plakátokkal találkozni, amelyeken az állna – mondjuk a gyertyás körmenet leginkább magyar hívekből álló tömegének képeivel –, hogy: »Budapest köszönti Jézust!«

A főpolgármester bizonyára most erősen hallgat. A kereszt vállalása és a döntés Jézus mellett már nem passzol bele az aberrált, kifacsart kereszténység képébe. Mert abba az »életszemléletbe« – ha másért nem, minimum néhány többlet mandátumért – bele kell tuszakolni az LMBTQ tételeit.”

Fotó: MTI/Miniszterelnökség/Botár Gergely

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 21 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés