Karácsony a jogszerűtlen egyetemi alkalmazásáról: Hagyjuk már ezt a hülyeséget!

2021. szeptember 15. 7:34
A főpolgármester szerint semmilyen előnyt nem élvezett a szabálytalan foglalkoztatással, mert csak nettó százezer forintot keresett.

Mint ismert, lezárult az Oktatási Hivatal vizsgálata ami megállapította, hogy Karácsony Gergelyt jogszerűtlenül alkalmazta tanársegédként és adjunktusként a Budapesti Corvinus Egyetem

ugyanis hiányzott az ehhez szükséges nyelvvizsga és a doktorjelölti jogviszony. 

A főpolgármester érdemben eddig még nem reagált a hírre, most azonban aktuális utcafórumán minden felelősséget egykori munkáltatóira hárított, bár nem vitatja, hogy nyelvvizsga hiányában szabálytalanul dolgozott a Corvinuson – számolt be szerdai cikkében a Magyar Nemzet.

Azt állítja semmilyen előnyt nem élvezett

A Mediaworks Hírcentruma kedden szentendrei fórumán kérdezte a politikust. Szerinte semmilyen előnyt nem élvezett a szabálytalan foglalkoztatással, mert csak nettó százezer forintot keresett. Hangsúlyozta, hogy egyetemi oktatóként ugyanazt a fizetést kapta volna, mint amit tanársegédként, ugyanakkor Karácsony arról nem beszélt, hogy csak 2004 és 2008 között volt tanársegéd,

utána négy évig már adjunktusként tanított, minden bizonnyal magasabb bérért. 

Karácsony szerint az egyetem szúrta el

Az adjunktusi kritériumoknak Karácsony még annyira sem felelt meg, mint a tanársegédi feltételeknek, ugyanis többek között nem tudott idegen nyelven előadni. A főpolgármester most úgy magyarázkodik, hogy más jogviszonyban szabályosan taníthatott volna a Corvinuson, de „az egyetem elszúrta”. 

Arra a kérdésre, hogy azért kivételeztek vele, mert Gyurcsány Ferenc akkori miniszterelnök tanácsadója volt, csak annyit mondott: „Hagyjuk már ezt a hülyeséget!” Egy nappal korábban Karácsony szintén a Corvinus Egyetemre mutogatott a kialakult botrányban. Akkor a főpolgármester úgy fogalmazott: „ő csupán végezte a munkáját”.

Nyitókép: Trenka Attila

 

Összesen 192 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Azért jó lenne definiálni, hol van a hülyeség határa, mert szeretnénk
tudni, hogy mit hagyjunk és mit ne.

Update! Utánanéztem mi hülyeség és mi nem: https://www.youtube.com/watch?..

Ezek ilyen anyagból vannak gyúrva...

Na itt van egy, hogy gáztadok és felhúzom, minek ide papír:
https://hu.wikipedia.org/wiki/..

Pont havi 100 000 Ft előny volt, plusz a presztízs, törvényszegés pedig szükségképpen, mert nyilvánvalóan automatikusan bekérték az összes papírt pályakezdéskor. Nyelvvizsga? Ja, az nincs. Nem baj? Gyurcsány haverjának nem.

Nem.
Ez a NER erkölcse és gyakorlata.
Soroljam a lölőket meg a sajátlábakat példaként?

Tökéletes párhuzam.

Vagy mondjuk ha... Schmitt Pál mondta volna ugyanezt... ("HAGYJUK MÁR EZT A HÜLYESÉGET! NEM SZÁRMAZOTT BELŐLE KÖZVETLEN ANYAGI ELŐNY!").... oh wait, ő LEMONDOTT.
Többek között személy szerint maga Karácsony is beleszállt annak idején: PITI TOLVAJNAK és HAZUDOZÓNAK nevezte Schmittet.

Amikor meg ő bukik le lényegében ugyanúgy, akkor "hagyjuk már ezt a hülyeséget".

Igazi klasszikus ballib kettősmérce. Gyomorforgató.

Tehát: ha ez a piti tolvaj és hazudozó Karácsony a helyén marad, akkor teljesen le fog járatódni a főpolgármesteri intézmény - ha miniszterelnök-jelölt lesz, akkor az is.
És amilyen hülyék vannak baloldalon, bele fognak feszülni, nemhogy lemondjon Karácsony, de egészen a választásig végig előtérben legyen, mert bármekkora gazemberség is derül ki bármelyik emberükről, soha nincs semmilyen következménye a párton belül.
A szavazásokon annál inkább.

Én már kinyomtam ezt a smogger sokadik klónt, de vicces látni, mit összeizmozik, hogy reagáljak végre az egységsugarú hülyeségére :)

Egyébként ez a nerezés is annyira tipikusan baloldali: mindent összekennek önmagukkal, aztán meg kiabálnak, hogy mi ez a büdös.

Mi a baj ezekkel a mondatokkal: "A Nemzeti Együttműködés Rendszere minden magyar számára nyitott, egyaránt részesei a határon innen és túl élő magyarok. Lehetőség mindenki számára és elvárás mindenki felé, aki Magyarországon él, dolgozik és vállalkozik. Szilárd meggyőződésünk, hogy a Nemzeti Együttműködés Rendszerében képesek leszünk megváltoztatni Magyarország jövőjét, erőssé és sikeressé tenni hazánkat. Ez a roppant erőket felszabadító összefogás minden magyar embert, legyen bármilyen korú, nemű, vallású, politikai nézetű, éljen bármely pontján a világnak, nagy reményekre jogosít, és hosszú évtizedek után megadja a lehetőséget, hogy a magyarok végre megvalósíthassák saját céljaikat"

Ha ez nem az árkok betemetéséről szól, akkor semmi, mégis mindig a szembenállással van baja a baloldalnak.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés