Akár a továbbjutás is összejöhet

2021. szeptember 15. 12:11

Lapunk megjelenésének napján kezdi meg Európa-liga-főtáblás szereplését a magyar bajnok a kvartett legerősebb csapata, a Bayer Leverkusen otthonában. Az 1995–96-os Bajnokok Ligája csoportkörében szereplő együttes tagjait kérdeztük az esélyekről.

2021. szeptember 15. 12:11
null

Vámos Tamás összeállítása a Mandiner hetilapban.

Mucha József

az 1995-ös BL-csapat másodedzője

Sajnálatos, hogy nem jött össze újra a BL-főtábla, de siránkozás helyett el kell fogadni, hogy jelen pillanatban itt tartunk, az is óriási fegyvertény, hogy a Ferencváros háromszor egymás után ott lehet valamelyik nemzetközi kupasorozat főtábláján. A mostani elég nehéz csoport, de a Fradi már felvérteződött annyi nemzetközi tapasztalattal, hogy senkitől nem kell megijednie. Arra kell törekedni, hogy mindegyik mérkőzésen adjuk ki magunkból a maximumot, nehezítsük meg riválisaink életét, és csipegessünk innen-onnan egy-két pontot. Erre a hazai mérkőzéseken lesz leginkább lehetőség.

Hajdu Attila

egykori válogatott kapus

Lehet, hogy sokan meglepődnek, de úgy érzem, a Ferencvárosnak hazai pályán, telt ház előtt, a lelkes szurkolók támogatásával akár mindhárom ellenfelével szemben van győzelmi esélye. A Bayer Leverkusen a csoport legerősebb együttese, a Celtic és a Real Betis ellen akár idegenben is képesnek tartom a mieinket arra, hogy pontokat gyűjtsenek. Ezek alapján mindenképp látok esélyt a továbbjutásra – akár a csoport második helyén is.

Nyilas Elek

Ez a tartalom csak előfizetők részére elérhető.
Már előfizetőnk?

Kapcsolódó cikkek

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik