Ülepében zabszem

2021. szeptember 14. 8:19

Pilhál György
Magyar Nemzet
Nem könnyű követni a füstbombaejtőt, aki a Partizán című műsorban csinált komplett hülyét magából.

»Orbán ügyészsége tovább fenyeget a börtönnel« – nyüszít közösségi oldalán Fekete-Győr András, és hogy nagyobbat szóljon a bejegyzése, úgy fogalmaz, Polt Péter kérte rá a másfél éves felfüggesztett kaptárt. Maga a legfőbb ügyész… Majd jön a mosakodás, hallgatni is kínos: »Senkit sem akartam bántani, nem is bántottam, nem követtem el semmilyen bűncselekményt. […] A rendőrökért is tüntettünk.«

Lovas szobrot egész biztosan nem fog kapni a Momentum betoji miniszterelnök-jelöltje, akinek azért kellett bíróság elé állnia, mert egy 2018-as tüntetésen füstbombát dobott – vagy ahogyan ő fogalmaz: »ejtett« – a rendőrsorfal közé. Szánalmas, ahogyan a nyilatkozataiban, posztjaiban oly kevély pártvezér magyarázza a történteket.

Ám még eközben, zabszemmel az ülepében is támad, mint a sarokba szorított patkány: ő nem követett el hivatalos személy elleni erőszakot, dehogy, ellenben a rendőrök jogszabályt sértettek a tömegoszlatással! Az, hogy ellene eljárás folyik, önmagában is bizonyítéka a rendőrállamnak. Vagyis rendőrállam, ahol az embernek viselnie kell tettei következményeit. Hűha!

Nem könnyű követni a zavaros füstbombaejtőt, aki pár hónapja a Partizán című műsorban hebegve csinált komplett hülyét magából, egy ideje pedig azt is kénytelen tudomásul venni, hogy a Láriferi-kabaréban mindössze röhejes statisztaszerepet kapott. »Se mondanivalód, se ötleted nincs – írja egy kommentelő –, évek óta csak a levegőt kaszálod a pókkarjaiddal. Vállald egyszer végre tetteidért a felelősséget! Egy éticsigában több a gerinc.« Innen is ezt látni.”

Nyitókép: MTI/Mónus Márton

 

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 27 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés