Felcsuti Péter: Értelmezhetetlenek Dobrev Klára bombasztikus mondatai

2021. szeptember 14. 9:57
A Bankszövetség korábbi elnöke értékelte a vasárnapi miniszterelnök-jelölt-jelölti vitát.

Dobrev Klára a vasárnapi előválasztási vitában azt mondta, hogy az idei költségvetésből 2000 milliárd forintot kidobnak. A műsorvezető kérdésére Felcsuti Péter azt válaszolta, hogy „a tegnapi politikusi vitának egy része egészen biztosan ilyen bombasztikus nyilatkozatokról szól. Ez a 2000 milliárd forintos nyilatkozat, minden egyéb információ nélkül, ami alátámaszthatná ezt, hát énnekem a bombasztikus kategóriába tartozik és nem nagyon tudom értelmezni őszintén szólva”.

Szöllősi Györgyi felvetette, hogy a jelöltek nagyobbik része azt mondta, hogy kétharmados törvényeket nyilvánítanak majd semmisnek akár feles többséggel is. Felcsuti Péter erre csak annyit reagált, hogy „a saját jogérzékem azt mondja, hogy nem lehet kétharmados többség nélkül felülírni a jelenlegi jogrendet”.

A műsorvezető elmondta, hogy Karácsony Gergely tegnap nem finomkodott, egyenesen azt mondta, hogy zárolna bizonyos bankszámlákat. „Ki zárolhat bankszámlákat? Zárolhat a miniszterelnök utasítására bárki bankszámlákat?” – tette fel a kérdést. A Bankszövetség korábbi elnöke minden kétséget kizárólag kijelentette, hogy s főpolgármester „nem zárolhat” bankszámlákat. Elmondta, hogy „ugye ez is a jogrend része”.

Civilizált viszonyok között nem képzelhető el” mindez

– hangsúlyozta.

Nyitókép: ATV

Összesen 24 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Valahogy úgy néz ki, h. a Gyurcsány családnak mégsem fog menni. Sem ész, sem jellem, sem modor, a családi múltak visszataszítóak, a kormányzati emlék rémálom és ez kezd nyilvánvalóvá lenni.

Az ellenzéknek nincs jövője a választók értelmesebb, tájékozottabb részénél, kivéve a vakhitű Orbán gyűlölőket, de szerintem ők nincsenek elegen.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés