Kész és képes vagyok erre. Magyarország újraegyesítésére.

2021. szeptember 13. 11:29

Karácsony Gergely
Facebook
Én voltam a közös nevező két éve, amikor az eddigi legnagyobb győzelmet arattuk a Fidesszel szemben.

„Nagy dolgot tettünk vasárnap este. Kiderült, több bennünk a közös, mint ami megkülönböztet minket egymástól. Sok erény és képesség megmutatkozott, olyanok, amelyek mind szükségesek a győzelemhez. Szükségesek, de nem elégségesek. Mert a valódi változáshoz a közös nevezőket kell megtalálni. A miniszterelnök-jelöltnek pedig a közös nevezőnek kell lennie. Én erre vállalkozom.

Én voltam a közös nevező két éve, amikor az eddigi legnagyobb győzelmet arattuk a Fidesszel szemben, és azóta erről szól az életem a hatpárti koalíció élén a kormánnyal a városért folytatott küzdelemben. És meg kell találnunk a közös nevezőket az ellenzéki szavazókkal, de azokkal a pártnélküliekkel is, akik nem csak Orbánt akarják leváltani, de ezt a polgárháborús politikát is, ami 20 éve mérgezi az életünket.

Ne azt keressétek tehát, aki a megosztásban erős, hanem aki az egyesítésben. Kész és képes vagyok erre. Magyarország újraegyesítésére. Hogy ez az ország megnyugodjon, fellélegezzen és mindannyiunk közös otthona lehessen. Én nem érem be kevesebbel. Mi nem érhetjük be kevesebbel. Támogass az előválasztáson!”

Nyitókép: Facebook

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 126 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Magyarország visszaegyesítésére?
Visszatér Kolozsvár. Hurrá!

Az 1%-os megint hazudik: az önkormányzati választást összességében a Fidesz nyerte. Tehát, már akkor sem tudta egyesíteni az országot.

A mostani fővárosi szerencsétlenkedés mögött is te vagy a közös nevező.

Azért nem állsz szóba a kormánypárti médiával ugye, te "mindenki főpolgármestere!"

Az a te legnagyobb bajod, hogy önismeret hiányban szenvedsz.

Karácsony Gergely 2009 előtt hét évig Gyurcsány Ferenc politikai tanácsadója volt a Miniszterelnökségen. A családi cége is több tíz millió forint értékű tanácsadói megbízást kapott a Gyurcsány-kormánytól. Karácsony azonban később megpróbálta eltitkolni nyilvános önéletrajzában, hogy milyen szoros kapcsolatban állt 2010 előtt Gyurcsánnyal.

Jó másfél évtizede szolgálja ki Gyurcsány Ferencet Karácsony Gergely, aki 2004-ben a Miniszterelnöki Hivatalon belül lett a politikai tanácsadója a volt miniszterelnöknek. Ekkor cégén keresztül több tízmilliós megbízást kapott. Ezt önéletrajzában megpróbálta eltitkolni. Hiába múltak az évek, Karácsony azóta is Gyurcsány embere. A kedvéért még az LMP-t is szétrobbantotta. Szombaton pedig bejelentette, hogy indul a baloldali előválasztási komédián. Mivel 99 néven indított mozgalmat, ezért azóta a közösségi médiában arról beszélnek, hogy ez azt jelenti: 99% Gyurcsány, 1% Karácsony. Ahogy azt az Origo megmutatta, főpolgármesterként is Gyurcsány embere, Gál J. Zoltán felügyeli Karácsony Gergelyt. Minden eddiginél részletesebben mutatjuk be Gyurcsány és Karácsony közös múltját!

https://www.origo.hu/itthon/20..

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés