Szánthó Miklós aláírta a STOP Gyurcsány! STOP Karácsony! petíciót, Ujhelyi kommentben támadja

2021. szeptember 12. 15:59
„Ez az ember felügyeli és irányítja részben a magyar médiapiacon elérhető nyilvánosság elsöprő többségét” – írta a szocialista EP-képviselő.

„»Az életre vivő út az intelem« – ma én is aláírtam a STOP Gyurcsány! STOP Karácsony! petíciót” – írta közösségi oldalán Szánthó Miklós. Később hozzátette, hogy szerinte a baloldal megint „populizmusról” meg „faék egyszerűségű kommunikációról” beszél. „És valóban: a kampány azt az egyszerű tényt mutatja be a nagyközönségnek, hogy az Új Múlt Kft. szeretne visszatérni a hatalomba” – szögezte le Szánthó.

Az előválasztással kapcsolatban a KESMA vezetője azt írta: 

A darab forgatókönyvírója, rendezője, producere Gyurcsány Ferenc, Karácsony pedig a primadonna.

Nem is kellett több Ujhelyi Istvánnak, az MSZP EP-képviselője meg is érkezett a kommentszekcióba. A szocialista politikus hozzászólásában a magyar médiapluralizmus helyzetét nehezményezi: „A fotón a Fidesz-kormány által nemzetstratégiai jelentőségűvé minősített KESMA médiaholding kuratóriumi elnökét látják. Ez az ember felügyeli és irányítja részben a magyar médiapiacon elérhető nyilvánosság elsöprő többségét”. Szerinte „fancy-gőgöscinikusmosolygós-kackiásbajszos-közpénzbőlvettzakós” stílusban.

Fotó: Szánthó Miklós Facebook-oldala

Szánthó Mikós sem maradt adós: „Sajnálom, hogy Önöknek fáj az, hogy a médiahelyzet nem úgy áll már, mint a '90-es években, amikor a pártállami kézből átjátszott sajtó révén valóban kvázi-monopóliummal rendelkezett a baloldal a valóság értelmezése-keretezése kapcsán (most az 1990 előtti állapotokról ne szóljunk helyhiány miatt).”

Értem, hogy Önök ebben szocializálódtak, az akkori állapotot tekintik normálisnak. 

A 2010 előtti évekkel kapcsolatban megjegyezte: „A bűnöket nem felejtjük és nem is bocsájtjuk meg. A bűnvalló bűnös embernek természetesen jár a megbocsájtás”.

Kép forrása: Szánthó Miklós Facebook-oldala 

Összesen 62 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Elolvastam mind a négy kommentedet. X .

Szánthó Miklós azt ír alá, amit akar. A nem-demokrata Újhelyinek ez meglepő.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés