Örülünk mi, Mihály

2021. szeptember 11. 18:07

Tordai Bence
Facebook
Csak az örömünkbe túl sok üröm vegyül.

„Varga Mihály a napokban kifogásolta, hogy nem örülünk kellőképp a kerületi fejlesztéseknek. Örülünk, mi, Mihály, csak az örömünkbe túl sok üröm vegyül.

Nagyon örültünk például az új uszodának is, de nem örültünk annak, hogy közel a duplájára drágult menet közben, hogy nem kérdezték meg a környékbelieket arról, milyen funkciókat látnának ott szívesen és ezért sokaknak van hiányérzete, de annak se örültünk, hogy ilyen hitvány minőségben sikerült kivitelezni az egyébként jó terveket (lásd a 444 korabeli cikkét alább).

Én külön örülök, mert a lányaim ide, a Gyarmati Dezső uszodába járhatnak úszni, ahol Risztov Éva szárnyai alatt remek szakmai csapat dolgozik a gyerekekkel, de nem örülök annak, hogy az 50-es medence hónapok óta nem működik annak a beázásnak a javítása miatt, ami már az átadás utáni hetekben megkezdődött.

Annak is örülök, hogy 2019-ben Buda Őrsi Gergelyt választotta polgármesternek, akinek a vezetésével az önkormányzat jóvá tudja tenni mindazt, amit az előző, fideszes vezetés elrontott.

Örülök, hogy nemsokára rendeződik az uszoda helyzete, de nem örülök, hogy ennyi munka megy el a kármentésre, holott mindezt meg lehetett volna előzni.

De végső soron erre készülünk országosan is 2022-től, hiszen Karácsony Gergely kormánya nem áll majd meg a felelősségrevonásnál: jóvátételt ad mindazok számára, akik a narancsrezsim vesztesei lettek, és jóváteszi azokat a károkat, amiket a Fidesz okozott Magyarország társadalmának, kultúrájának, gazdaságának és természeti világának. Sőt, megkezdi az - eddig elszabotált - igazságos, zöld átmenetet, hogy jóvátegye a jövő generációnak okozott károkat is.

Erről szól a programunk, és ezt szoktam úgy sűríteni, hogy »Több zöld, kevesebb narancs!«

Tartsatok velünk, támogassatok az előválasztáson, hogy utána közösen legyőzhessük a Fideszt!”

Nyitókép: MTI/Koszticsák Szilárd

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 48 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés