Saját magát buktatja le Gulyás Márton

2021. szeptember 10. 8:41

Deák Dániel
Facebook
Az újságírói jelmez csak egy eszköz a nemzeti kormány megbuktatására.

„Ő Gulyás Márton, balliberális politikai aktivista, aki legújabban riportert játszik a Partizán elnevezésű Youtube-csatornán. Még a Soros-féle 444 munkatársának is feltűnt, hogy az Orbán-kormányok ciklusváltásaival egyidőben váltogatja a szerepeit. 

A miértre egyszerű a válasz, hiszen a 2018-as kétharmados Fidesz győzelem után saját maga árulta el a titkát: ádáz ellenzékiként mindig próbálkozik valamilyen stratégiával, amivel meg tudja buktatni a nemzeti kormányt. Most úgy látja, hogy az újságírói jelmez lesz célravezető, amellyel elérheti az egyesült baloldal létrehozását. 

Így nem meglepő, hogy az előválasztásnak nevezett kampányesemény egyik fő szervezője éppen Gulyás Márton, amivel legitimálni kívánja azt, hogy Gyurcsánytól a szélsőjobbig bezárólag mindenki együttműködik a nemzeti oldallal szemben.

Érdemes lenne újragondolni, hogy jobboldaliak bemennek-e egy olyan politikai aktivistához, akinek deklarált célja megbuktatni őket.

Pártsajtó után itt a sajtópárt! A balliberális sajtótermékek sokszor aposztrofálták magukat függetlennek és objektívnek, az elmúlt években azonban egyre kevésbé ügyeltek a látszatra: átvették a pártok szerepét, kijelölik az ellenzéki politikusok számára az irányt, aktívan részt vesznek a baloldali miniszterelnök-jelölt kiválasztásában is.”

Nyitókép: Partizán YouTube csatorna

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 54 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Szóval neked van jogod a véleményedet elmondani, egy jobboldalinak meg nincs. Nektek ez a demokrácia. Az elődeitek legalább eléraktak egy jelzőt, hogy ez a népi demokrácia, mert ők is tudták, hogy semmi közük a demokráciához. Ti viszont a saját hazugságaitokat is elhiszitek.
Diktatórikusok vagytok, nem tűrtök meg más véleményt, de minket vádoltok diktatúrával.

Na, meg a hazaárulás! Egy feketeöves hazaáruló hazaárulózza, az évszázadok óta legjobb, a magyar érdekeket érvényesítő miniszterelnököt. Amíg lesz Magyarország, addig az Orbán korszak a nemzet dicső napjaiként fog bevonulni a történelembe.
Ti pedig sírva járjátok a világot, hátha sikerül rávennetek valakit, hogy szállja meg az országot! És sajnos van rá jelentkező bőven...

Baksisért te árulod az országot, amikor szavazol a moslékra jövőre.

Az oroszok és kínaiak felemlegetése a legjobb példa a hazaárulásodra. Miközben a németek zavartalanul üzletelnek velük, tőlünk elvárják, hogy mi meg ne tegyük ezt. ti pedig kórusban vinnyogjátok a német, holland és francia érdekeknek megfelelő hazugságokat.

Nem Orbán a hazaáruló, hanem te. Akkor is ha csak ostobaságból vagy az, és egy szemerkényi hasznod sincs belőle.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés