Schiffer András: Marad a másik két opció

2021. szeptember 8. 16:59
Azaz Orbán vagy lepaktált Gyurcsánnyal, vagy Gyurcsány túljárt az eszén.

Schiffer András is kommentálta Gyurcsány Ferenc legújabb posztját, amelyben a DK-vezér az elszámoltatásról értekezett. Az expolitikus némi iróniával kizárta a lehetőségét, hogy Gyurcsány elszámoltatásánál ne találtak volna jogsértést, mondván egy diktatúrában ilyen nincsen. Hozzátette, így maradt az első két lehetőség, azaz Orbán vagy lepaktált Gyurcsánnyal, vagy Gyurcsány túljárt az eszén.

Összesen 70 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Elévült! Ezt egy jogász végzettségű nem tudja?

pedgi a valasz egyszeru. Kubatov osztott-szorzsott, es kijott hogy a felnotas szabadlabon sokkal tobb szavazot riaszt el, illetve tart naluk, mint amennyit hozna/elijesztene ha bortonbe csuknak. Aztan letette a jelentest Orban asztalara.

Persze, nem bírja ki. Viszont ezek szerint diktatúra, az NINCS. Orbán lepaktál Orbánnal, ez lehetetlenség. Gyurcsány túljárt Orbán eszén, ez meg népmesei fordulat, a felelősségre vonás NEM így működik.

Ami igen nagy valószínűséggel igaz, az az, h. Magyarország 2010-ben, nemzeti vagyonából kifosztva, nyakig "deviza" hitelben, utasítható volt arra, h. az előző vezetés érinthetetlen. Az idős bírák nyugdíjazását sem emberbaráti célból hiúsította meg a fényes tekintetű Európai Unió vezetése.

A balosok szürkeállománya bizonyítottan képtelen a gazdaságot a közérdeknek megfelelően a politika eszközeivel befolyásolni, amit kell, irányítani. Bár szomorú is lehetne, de a gazdaság az alapja mindennek, nélküle semmi sem megy, kiszolgáltatottak vagyunk. A Fővároson látható a NEM megfelelő vezetés okozta süllyedés. Ezzel szemben a fél országnak mindegy, csak nemorbán. Ennyit a média félelmetes erejéről, különösen, ha mögötte áll a mindig profit-éhes nyugati világrend.

A helyzet súlyos, de NEM reménytelen. A kampányt túl korán kezdték, a gátlástalan hazudozás, a szereplők szellemi képességei, jellembeli hiányosságai nyilvánossá lesznek. Az általuk vezetett városokban kifejtett ténykedésükön is bőven lehetne élcelődni, bár keserű a nevetés, mert az elveszett idő NEM öröm.

Szerintem a mindennapi igazság meg kéne jelenjen mint minden-esti, tételes cáfolat a napi hazugságaikra. Ez egy jó és fontos TV műsor lehetne.

Vagy ugyanaz az USA nevű ország interveniált a Gyurcsányért, amelyik létrehozta a Schiffer akkori poártját, az LMP-t.

Kedves Schiffer úr én igazán kedvelem magát, de ezt elfelejteni?

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés