Rágalom

2021. szeptember 8. 16:37

Galla Miklós
Facebook
Soha, sehol, semmilyen körülmények között nem meztelenkedtem nyilvánosan.

„KEDVES MINDENKI!

Soha, sehol, semmilyen körülmények között nem meztelenkedtem nyilvánosan. Rágalom. Az is szemenszedett hazugság, hogy elismertem a meztelenkedést. Soha nem ismertem el, mert NEM IGAZ!!! Negyven év tisztességes munkája után teljesen ártatlanul meghurcoltak. A Karinthy-gyűrű JÁR nekem, kérem ide!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 107 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Szellemileg vetkőztél le ezzel a követeléseddel. Az több mint elég.

Oké, csak kérdeztem. Nekem főleg a Laár figura van meg. :)

Mégsem volt jó ötlet, mint mondják, mindennek van határa. Miután ez is Galla mű, a gyűrű ígéret mögött tájékozatlanság volt, ami a poszton HIBA. Galla meg az, aki.

Ebből elég nehéz jól kijönni. Talán nem kell előre tájékoztatni, vagy a megváltoztatott döntést alaposan el kell magyarázni. Az sem mindegy, milyen formában történt a tájékoztatás, először arról, h. megkapja, azután arról, h. nem és miért.

A fényképek szerintem elfogadhatatlanok egy Karinthy gyűrű várományostól.

Valami MÁS kitüntetést, tekintettel az életmű értékesebb, előző részére, és ezt a körülményt hangsúlyozva, azért éppen kaphatna.

Mindegy, egyelőre jövőre a jövő a tét, nem ez a szerencsétlen megtévedt.

Hát, ha egy ember elkezdi a micsodáját mutogatni színpadon, az leginkább megtévedt és valamilyen mentális kórban szenvedhet, pláne, ha az a rögeszméje, h. egyszer ígértek neki egy rangos kitüntetést, azután kiderült, h. újabban miféle szerepkörben kíván tetszést aratni, és emiatt a kitüntetés ugrott, de ezt képtelen lévén elfogadni, a nyilvánossághoz fordul "igazság" tételért.

Ez így, együtt, leginkább elmekórtani eset. Akárki döntött úgy, h. a Karinthy gyűrű mutogatónak még akkor sem jár, ha már értesítették, h. várható, biztosan jól tette, bár ő alulinformált, Galla meg következmények felmérésére alkalmatlan volt .

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés