A világ első számú virológusa, Orbán Viktor

2021. szeptember 8. 8:32

Gábor György
Facebook
Orbán az emberek tömegeire rádumálta, ráerőszakolta a kínai vakcinát.

„Hogy van-e alapja az alábbi városi legendának, avagy nincs, nem tudni, de itt nem is ez az igazán érdekes. Valamikor szóbeszéd járta, hogy egy szerb disznókereskedő meg akarta szerezni magának Fedák Sárit, ám ez a nagy ígérvények ellenére sem jött össze emberünknek. Ezért aztán innovatív megoldást talált: járta azokat a helységeket, ahol Fedák Sári fellépett, kiderítette, melyik szállodában lakott, s amikor Fedák Sári továbbutazott, a szerb disznókereskedő hatalmas pénzek ellenében elérte, hogy ne húzzák le a művésznő ágyát, hadd feküdjön bele egy-két órára.

Miért is jutott ez az eszembe? Mai hír, hogy döntött a kínai Sinopharm: ők is mRNS-vakcina gyártásába kezdenek. És akkor most jusson eszünkbe az, amit a világ első számú virológusa, vakcina-szakértője, Orbán Viktor az isteni kinyilatkoztatást felülmúló hitelességével mondott nem is oly régen. Idézem: »Én úgy vagyok vele, hogy ezt a vírust a kínaiak ismerik legrégebb óta, ezért abból indulok ki, hogy valószínűleg ők is tudják róla a legtöbbet, úgyhogy én megvárom a soromat, és ha választhatok majd, akkor kínai vakcinát kérek«. És miközben Orbán még a kínaiaknál is jobban tudta, hogy melyik a legjobb vakcina, s melyiket érdemes magasan a legdrágábban megvásárolni, majd emberek tömegeire rádumálni-ráerőszakolni-rámanipulálni, közben a kínai vakcinával szembeni fenntartásainak hangot adó ellenzéket Orbán és tudományos segédmunkatárs-pribékjei »oltásellenesnek« kiáltották ki.  Vagyis Orbán befeküdt a kínaiak által otthagyott Sinopharm ágyába. p.s. Miközben vezérünk Kötcsén arról szónokolt, hogy Kína már lehagyta a nyugati világot.”

Kép forrása: Gábor György Facebook-oldala

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 92 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Miután több kisebb kínai cég már elkezdte a fejlettebb technológiát jelentő mRNS-alapú vakcina gyártását az országban, most azt jelentette be a hatalmas kínai állami vállalat, a Sinopharm, hogy az elölt vírust tartalmazó eddigi hagyományos vakcinakészítményük után szintén mRNS-technológiájú vakcinát fognak előállítani – jelentette a Financial Times
A Sinopharm egyik egysége azt is jelezte, hogy az mRNS-vakcina mellett egy széles spektrumú, ún. rekombináns fehérje alapú vakcina kifejlesztésével is foglalkoznak, sőt túl vannak már az első és második klinikai tesztfázisokon is.

Feltételezhető, hogy az mRNS-technológiájú vakcina előállítás költségvonzata kisebb és tovább fejleszthető a hatékonysága. Ugyanakkor nem tudni, hogy hosszútávon milyen mellékhatásai lehetnek.

Dögöljetek meg!

A kínai vakcinát a Who elfogadta. A cikkirónak a Who-val van vitája.

Gábor György az Országos Rabbiképző – Zsidó Egyetem tanszékvezető egyetemi tanára.
Szakmájából adódóan az ő terepe a Hit. Neki muszáj azt hinni, hogy a Sinopharm vakcina semmit sem ér!

Ausztriában a járvány 28 nap alatt 33 978 új esetet produkált, ami azonos lakosságszámra átszámítva egy nagyságrenddel több, mint Magyarországon.
Az átoltottság ott is csaknem azonos mint Magyarországon.
Nagy különbség, hogy Ausztriában nem oltottak Sinopharm és Szputnyik-V vakcinával.

Hisztériát annál többet. Az a zsidó érvelés technikája.

A világ első számú virológusa, Gábor György.

Az ellenzék a legnagyobb virológus, hiszen kampányban beszélte le az embereket az oltásról, hogy az oltás árt, csak leesett a teherautóról, nem biztosít védettséget, ne regisztráljon senki, úgyis csak adatgyűjtés.............

Nézd meg az első megszólalásukat: ne regisztráljon senki az oltásért.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés