Támad a múlt

2021. szeptember 7. 10:43

Demeter Szilárd
Vendégszerző
Van egy rossz hírem a kommunistákba oltott liberálisok utóvéd-csapata számára: nem a jobboldaltól kell tartaniuk.

Lehet, hogy a történelem nem ismétli önmagát, de hogy vannak benne keresztrímek, arra bizonyíték az „Élni hívlak” című ellenzéki kampánydal

Már maga a klip is mindent elmond: egy kocsmává átalakított tornateremszerű izében (a progresszió jegyében lesz ebből még átalakított templomban dübörgő afterparty) összegyűl pár tucat jóeNber, Művész, akiknek a szavazata minimum kettőt számít, de legjobb lenne, ha csak ők választhatnák ki a hatalmon lévőket. Látszik rajtuk, hogy adnának egymásnak ösztöndíjat, kitüntetést, állást, megbízást, de nem tehetik, mert a Fidesz van kormányon, és ez életük legnagyobb traumája. 

És nagyjából ennyi az üzenet. Ez a dal, a felvállalt kiállás, a „szabadságharc” csak róluk szól, az ő sérelmeikről, no meg a pénzről. Ezért tapsol Bródy János and co. a „szebb jövőt” refrénnek. 

Van egy rossz hírem a kommunistákba oltott liberálisok utóvéd-csapata számára: nem a jobboldaltól kell tartaniuk. Ahhoz képest, amilyen szabadságban élhettek az elmúlt három kormányzati ciklus alatt, egy esetleges kormányváltást követően nekik annyi, na az lesz a pokol. Felfalják őket a saját kineveltjeik, akik ugyancsak egymásnak akarják adni az ösztöndíjakat, zsíros állásokat, miegymást.

Ezért őket fogják támadni. Mert a marxista baloldal mindig, minden időkben és mindehol ezt csinálta. Egymást nyírják ki. És legtöbbször a feltörekvő új kommunisták nyertek.

Nyitókép: YouTube

Összesen 98 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

A kínaivírus pusztítása a világon: fertőzött 221,132,377, közülük meghalt 4,575,438 ember

Ebből kínai: fertőzött 107,250 ebből 4848 meghalt

Szerinted melyik ország csinálja a kínaivírust?????

Nekem az örökélet-ingyensör is tetszett
Meg a mindenhatalomadolgozónépé se volt kutya!
Aztán meg a zelszámoltatjukakorruptbaloldalt is kaphat kekszet.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés