Márki-Zay: Harmadjára is megcsináltuk a csodát!

2021. szeptember 6. 22:39
Az ellenzéki politikus az ATV-ben nyilatkozott többek között arról is, hogy szerinte Dobrev Klára és Jakab Péter összefogott Karácsony Gergely ellen.

Márki-Zay Péternek összejött a 20 ezer aláírás, végül 33 ezret gyűjtött össze. Ennek kapcsán az ATV Egyenes Beszéd című műsorában nyilatkozott Rónai Egonnak. Elmondta, hogy szerinte sokan nem bíztak abban, hogy meglesz a 20 ezer aláírás.

Harmadjára is megcsináltuk a csodát!

– jelentette ki a sikeres aláírásgyűjtés kapcsán.

Az aláírások számát tekintve már bekerültünk a legjobb három közé – válaszolta Rónai Egon azon felvetésére, hogy nem most jön-e a legnehezebb része az előválasztásnak azzal, hogy be kell kerülnie a három legtöbb szavazatot kapott miniszterelnök-jelölt-jelölt közé.

Nagyon remélem, hogy ez sikerülni fog és hogy a második fordulóba is be fogok jutni.

Kifejtette, hogy úgy érzi, hogy sikerült azokat az ellenzéki szavazókat megszólítania, akik eddig passzívak voltak. 

A többi miniszterelnök-jelölt-jelölt

Nem akarom kritizálni Karácsony Gergelyt, mert olyan sokat megtették.

De én azt láttam, hogy az elmúlt időszakban nem véletlenül erősödött Dobrev Klára illetve akár Jakab Péter is Karácsony Gergely kárára. Egyrészt a kettejük között lévő szoros együttműködésnek köszönhetően, de szerintem azért is mert Karácsony Gergelyék biztosra vették ezt a győzelmet. Biztosra vették azt, hogy ő lesz ennek az előválasztásnak az esélyese, és ez most egyáltalán nem biztos” – mondta az előválasztás több résztvevőjéről.

A műsorvezető kérdésére elmondta, hogy szerinte arra, hogy Orbán Viktort leváltsák Dobrev Klárának és Jakab Péternek kevesebb az esélye, mint Karácsony Gergelynek, így hogy ha esetlegesen nem tud bejutni a második fordulóba, akkor

Karácsonyt fogja támogatni.

Elmondta, hogy látványos hogy a Jobbik és a DK egy összehangolt kampányt folytat, leginkább abban, hogy ne Karácsony Gergely legyen az előválasztás győztese.

Nyitókép: ATV.hu

Összesen 47 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

MZP spekulálhat, ahogy neki tetszik, de mindig kiderül, hogy ő egy súlytalan politikai figura, aki polgármesteri pozícióba is balliberális pártok kegyeiből jutott. Nem valódi "független", ahogy állítja, hanem egy marionettbábú, egy kreatúra.

Összefogáááááás!

Ha látta valaki a trnzitos vitáját Hollik Istvánnal... ez az alak tényleg zakkant.

(Egyebek mellett valakit idegből, amolyan falusi kocsma stílusban felhívogatott a színpadra ("gyere játsstuk le"), itt adta elő azt a hírhedt gondolatmenetét arról, hogy a romániai magyar ma már inkább románnak mondja magát külföldön, mert ciki magyarnak lenni, és össze-vissza handabandázva (hadarva és felcukkolva) fenyegetőzött és vagdalkozott... de legalább a végén, amikor képes volt azt mondani, hogy "gyűlölködésmentes országban" akar élni, akkor a közönség egésze hangosan nyerített. :))))))))) ).

Nekem az is nagy kérdés, hogy Dobrev, Jakab és a többi meddig tűri, hogy ez az alak gyakorlatilag minden megnyilvánulásában valamelyik szövetségest rúgdalja, de nagyjából durvábban, mint maga a fideszes média...

Így, hogy MZP lépten-nyomon hangoztatja, hogy Gyurcsánnyal és a DK-val is le kell számolni, meg hogy az összes párt korrupt, meg hogy az összes párt tele van kollaboráns-gyanús emberekkel stb.

Könyörgöm, ez az alak képes volt a Hont-interjúban perceken át azt fejtegetni, hogy 2018-ban azért nem léptek vissza a jobbikosok a ballib javára, mert VONA GÁBORT KILÓRA MEGVETTE A FIDESZ. KONKRÉTAN, PÉNZÉRT. És úgy ez a véleménye a Jobbikról és annak ex-elnökéről, hogy ugye ugyanabban az időben ő volt a legnagyobb támogatója a Jobbiknak (és most is a szövetségese, mindenfajta összefogásos etikai kódexet aláírva)... akkor azt nem is sorolom, miket vagdalkozott az MSZP-ről, a DK-ról, az LMP-ről.
Most egy ilyen elmebeteggel mit lehet kezdeni?

A ballibárlis pártválasztók kegyeiből: ezek a szavazói bármikor elfordíthatók tőle, mert MZP nem originális politikus, önálló jogon, hanem függ a balos módon vezényeltektől.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés