Válaszok a mostanság fontos közéleti kérdésekre

2021. szeptember 5. 15:45

Kurtz ezredes
Kontra
Ti, fideszes nácik egyébként mikor lettetek ilyen kirekesztőek?

„A balliberális éttermiségnél nincs a világon okosabb, ezt mostanában is bizonyította. Nézzük, mennyi mindenre jöttek rá az elmúlt mozgalmas napokban!

Vajon tényleg az amerikaiak temetője-e Afganisztán? Persze, hiszen ebben a rettentő véres és kegyetlen háborúban egészen pontosan 2361 amerikai élet veszett oda, ebből 1928 harci cselekmények következtében. Mindezt nehány hét híján húsz teljes év alatt.

Most balliberális éttermiségiként nagyon fontos zavaros publicisztikákban Oswald Spengler még zavarosabb művére hivatkozni, mert így olvasottabbnak és műveltebbnek tűnünk. Sajnos a Művelt Nyugat, amit annyira imádunk, és annyira szeretnénk végre Magyarországra is behozni, láthatóan annyira mégsem tökéletes, hogy időnként ne vívna ilyen patyomkinháborúkat a világ valamelyik kevésbé fontos részén.

Természetesen felelős éttermiségiként ilyenkor sosem szabad a Nyugatot elmarasztalni, hiszen az eszme alapvetően nagyon nemes és jó, csak a megvalósítás csúszik félre. Ilyenkor felelős éttermiségiként fontos ugyanazokat a köröket lefutni, amit a hozzánk hasonló felelős éttermiségi legkiválóbb muciológusai már lefutottak Vietnám után.

Fontos, hogy a lényeglátó tudás hordozójaként sose arra mutassunk rá, hogy ha egy 1,6 millárd dolláros repülő lebombáz 200 ezer dollárnyi bombateherrel egy 100 dolláros sátrat, akkor talán nem a 100 dolláros sátoron van a lényeg, hanem inkább pánikoljunk a nagy semmin!

Vajon okos dolog-e futballmeccsre invitálni a magyarországi ellenzéket?
A futball mindenkié, a mindenkibe természetesen sajnos még a magyarországi ellenzék is beletartozik, ezért hol máshol lenne a helyük? A nekik biztosított ingyenjegy helyére talán még bejönne 2-3 fizetős magyar szurkoló, és ráhuhogna szerencsétlen fekete fiúkra a térdelés közben, amit csak hetekkel később hall megy valami nyugati újság címoldalairól.

A sport nem lehet a politika játékszere, ezért aki kifütyüli a térdelést, azt egyszerűen ki kell tiltani, valamint az ellenzék lécci hadd jöhessen be, mert csak a stadionon kívül akarják elpusztítani a stadionokat, meg úgy bármit, ami bennük van.
Ha bejönnek, akkor már őszintén és szívből szurkolnak a válogatott mellett, amennyiben nem kap ki a sokkal esélyesebb ellenfelétől, mert akkor kicsit hadd gúnyolódhassanak rajta. Ti, fideszes nácik egyébként mikor lettetek ilyen kirekesztőek? A világ egyszerűen nem efelé halad!”

Nyitókép: MTI

 

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 61 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Egyszer már kezdődött valahogy így. Nem győztek végleg, de addig sok könny és vér folyt, országok, népek lettek porig bombázva. A hang, amit az ellenzék megüt, a propaganda, amit a médiájuk tol, nagyon Goebbelsre emlékeztet, meg a jó Adevarulra.

Az én számomra egy örök visszatérés nyitányának hallszik, tűnik.

A szegényeket NEM segélyezéssel kéne kábítani, hanem TANULÁSRA, munkára, szakmát tanulva jobban fizetett munkára buzdítani őket és aki valamit felmutat, saját erőből, azt segítse a köz, nem is kicsit!

Amivel az inaktívakat segíti az állam, azért valakik megdolgoznak. Aki semmit sem tesz magáért, noha tehetne, abba kár befektetni.

A drogterjesztőket viszont drámai szigorral kéne üldözni, ki a világból!!

Ohó, ezt az ekvivalenciát (hogy csib ekv. Ied) beírom a szellemicsörte hosszútávfutódromedár-számláló füzetembe! Szóval CsiB I.E.D. :-)

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés