Hamarosan felfedik a szeptember 11-ei terrortámadás titkos dokumentumait

2021. szeptember 4. 17:41
Joe Biden utasította az amerikai Igazságügyi Minisztériumot, hogy az eddig titkosított nyomozati dokumentumokat tegyék nyilvánossá.

„Amikor az elnökválasztáson elindultam, transzparenciát és a korábban titkosított szeptember 11-ei Amerika ellen elkövetett terrortámadás nyomozati dokumentumainak nyilvánossá tételét ígértem meg. Lassan elérkezik a 20. évfordulója ennek a tragikus napnak, beváltom az ígéretem” – jelentette ki Joe Biden.

Biden rendelete szerint a szóban forgó dokumentumokat a titkosítás feloldása előtt átvizsgálják és fél éven belül nyilvánossá teszik.  

A Portfolio szerint egyes amerikai csoportok, köztük a szeptember 11-ei támadásban elhunytak családtagjai, rokonai, attól tartanak, hogy bizonyos dokumentumokat és bizonyítékokat megsemmisíthetett az FBI, hogy azok ne kerüljenek nyilvánosságra. Feltételezések szerint Szaúd Arábiának is szerepe volt a támadás megszervezésében, az erre utaló bizonyítékok megsemmisítésétől tartanak.

Nyitókép: Stan Honda / AFP

Összesen 144 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Minden ki fog derülni! Trump szervezte!

"Not too soon." - ahogy az angol mondja.

Kicserélve a hazugságokat, amiket már nem lehet fenntartani.

Igen, az első, ami reakció volt: Jaj!
Mindig, amikor az USA-ban a rejtett bármilyen anyagot nyilvánossá tesznek:
az egy újabb dezinformáció a Mély Állam szarságainak újabb lenyeletésére a közvéleménnyel.

Nyugodt vagyok.
Ellenben, ha az USA-ban élnék..., visszapillantó tükröt mindenképp szereltetnék a homlokomra, és a mindighordott túlélőcsomagomat sem hagynám otthon egyetlen reggelen sem.

Az útleveleiket a szállító autóban hagyták, persze, csak véletlenségből, hátha a nyomozás úgy értékeli, hogy ez csak félrevezetés.

Értem én, hogy Warren riportot miért nem hozzák nyilvánosságra.
"Allard K. Lowenstein ügyvéd, demokrata kongresszusi képviselő 1975-ben a nyomozás újrakezdését javasolta. Kijelentette, hogy John F. Kennedy-t nem Oswald ölte meg, Robert Kennedy-t pedig nem Sirhan Sirhan; továbbá, hogy gyűjti a pénzt és a szövetségeseket a két gyilkossági ügy gigantikusnak szánt, teljes körű újratárgyalásához és a bizonyítási eljáráshoz."

--- MI TÖRTÉNT EZUTÁN? Természetesen, ami szokott a Lindbergh-bébi megölése óta mindig, az igazság odaát van, 3 méter magas kerítések mögött, ahol G. Soros és testvérei tengetik életüket... Ugyanis, sajnos, mit lehet tenni, kedves amerikai polgártársak?

"Lowensteint 1980-ban egy Dennis Sweeney nevű ember, az irodájában agyonlőtte. Sweeney-t a bíróság elmebetegnek találta és gyógykezelésre ítélte."
A bíróságokon ott is, mint Magyarországon a Vörös Horda mi kutyánk kölykei osztják az ítéletet. De nálunk legalább mindenki tisztában van ezzel.

Meg a 7-es számú épületet egy vakond fúrta meg.

Á, ezzel csak még jobban összezavarták őket...

Nagyon ki vagyok rád a fafejűséged, vagy a provokátor mivoltod miatt, de ennek örülök, és legyen így a jövőben is.
A családnak, gyerekek, unokák, az nem tréfa, ha őket érné baj.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés