Hálás vagyok Karácsony Gergelynek

2021. szeptember 1. 10:49

Bús Balázs
Facebook
A Waze segítségével olyan részeit ismerhetem meg a városnak, ahol korábban még soha nem jártam.

„Budapesti városnéző séták

Végülis hálás vagyok Karácsony Gergelynek mert felelőtlen és átgondolatlan politikája következtében a Waze segítségével olyan részeit ismerhetem meg a városnak, ahol korábban még soha nem jártam. (Budapest csodás város)

Valahol felfoghatatlan persze hogy miért nem lehet közlekedni a városban (miért nem használta ki a kijárási korlátozás idejét a felújításokra), hogy nincsenek a zöldterületek karbantartva, hogy mindent eláraszt a mocsok és a szenny és hogy a főpolgármester teljesítménye kimerül egy-két olyan facebook posztban hogy hogyan szeretne kormányzati fejlesztéseket megakadályozni, melyhez Szabó Tímea (az amerikai szolgálatok üdvöskéje) visítozva tapsikol (máshoz úgyse ért). Persze nem érdemes csodálkozni, hisz Karácsonynak és Szabónak köszönhetően a városházát és Óbudát is elárasztották Gyurcsány egykori emberei.

Budapest ennél többet érdemel!

Stop Gyurcsány, Stop Karácsony, Stop Szabó!”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 36 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Bús Balázs csak akkor tud nyerni Sz. Timea ellenében, ha a "prolit" valahogy értelmesen meg tudja szólítani. Nehéz, de talán nem lehetetlen feladat. Esetleg ki kell találni egy eddig még nem volt módszert, stratégiát, ötleteket.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés