Karácsony Gergely szétesett

2021. augusztus 31. 18:28

Bohár Dániel
888.hu
Hogy lehetséges ennyi hibát elkövetni? Karácsony Gergely mögül kifarolt a kampánycsapata?

„Mindig is azok közé tartoztam, akik teljesen biztosak benne, hogy Karácsony Gergely lesz a baloldal közös miniszterelnök-jelöltje. Látom, a közvélemény-kutatások most azt mutatják, hogy lassan Jakab Péter és Dobrev Klára is népszerűbb a főpolgármesternél, de ezek a felmérések azért nem jelentenek semmit, mert az előválasztás győztesét nem a voksolók választják ki, hanem Gyurcsány Ferenc, aki csupán hatalomtechnikai szempontokat tart fontosnak.

Teljesen mindegy, hogy mondjuk Karácsony Gergelynek vagy Dobrev Klárának hívják a miniszterelnököt, mivel a háttérből Gyurcsány akarata érvényesül minden esetben. Lehet erre azt mondani, hogy jobboldali demagógia, de az a helyzet, hogy Gyurcsány néhány hónap alatt a városházán is átvette az irányítást. Lehet, hogy a főpolgármestert Karácsony Gergelynek hívják, de a testület többsége DK-s, azaz ők szabják meg a történések menetét.

Karácsonyt sokáig befutónak hittem, de a nyári produkciója borzalmas. Kezdjük azzal, hogy a budapesti közlekedést lehetetlenné tette. A fővárosiaknak egyetlen választási lehetőségük van, hogy éppen melyik dugóba álljanak be. A városban eluralkodott a káosz, ami a köztereket illeti. A korábban rendezett, tiszta, biztonságos helyszíneken a mocsok és a hajléktalanok lettek úrrá. Karácsony a főváros lezüllesztése mellett saját karakterével is megtette ugyanezt.”

Nyitókép: Földházi Árpád

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 55 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Megfordult a fejemben, hogy a lámpa átállítók dk-sok lehettek?

Vitezyék csinálták a jól működő lampaprogramot. Amit most Gelgő átállíttatott. Belepiszkált egy jól működő rendszerbe.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés