Nácimosdató újságírók

2021. augusztus 30. 11:09

Apáti Bence
Magyar Nemzet
A jelek szerint a választók gyomra sem veszi be a jobbikos egészen elképesztő kijelentéseit.

„Tóth Péterről, Szeged jobbikos jelöltjéről, aki mellé-mögé maga Gyurcsány Ferenc is beállt, már itt és a más jobboldali sajtótermékekben igen sok szó esett. A baloldalon viszont alig, de erről kicsit később. Tóth úrnak, ha lehet, még hírhedt elődjét, a szintén a teljes baloldal által támogatott Bíró Lászlót is sikerült felülmúlnia. És itt most nem nagy dolgok és nemes cselekedetek véghezvitelére kell gondolni, hanem nagyipari zsidózásra és cigányozásra. Pedig nem volt alacsonyan az a léc.

Hiszen Bíró tetves zsidózott, Judapestnek becézte a fővárost, de egy alkalommal azzal kapcsolatban is egyetértését fejezete ki, hogy a cigányok – úgy az összes – koszos. Gyurcsány legújabb barátja azonban még csak nem is súrolta a magasra helyezett akadályt; gond nélkül átugrotta azt. Tóth nem egy amolyan szalonnáci (volt), hanem többször is teljesen egyértelműen és nyíltan kifejezésre juttatta, hogy mit is gondol valójában a zsidóságról, a cigányokról és a homoszexuálisokról. A magyar faj védelméről írt, ráadásul egy Élettér nevű tanulmányban, ahol a »cigányság visszaszorításáról«, »a cigányság által elfoglalt terek visszaszerzéséről« ötletelt, a melegeket genetikai hulladéknak nevezte, a zsidókat pedig nemes egyszerűséggel csak bibsiknek, akikre ­valamiért nagyon haragudhatott, mert úgy gondolta, hogy ők tehetnek a világ összes problémájáról.

De ez mind semmi – tényleg, nem vicc –, mert időközben előkerült egy olyan általa megosztott mém is, amelyben a Terminátor című film egyik jelenetét dolgozta fel egy ismeretlen náci tréfagyáros. A képen Schwarzenegger (Terminátor) a kis John Connornak újságolja el széles mosollyal az arcán, hogy a jövőben már se cigányok, se zsidók nem fognak élni. A »viccet« Gyurcsány barátja pedig azzal az ütősnek szánt mondattal kommentálta, hogy: »Hát igen, van megoldás.« Igen, ezt az embert támogatja Gyurcsány és a Demokratikus Koalíció. És igen, ez nem egy párhuzamos dimenzióban, hanem itt, Magyarországon, a valóságban történik.”

Nyitókép: Facebook/Tóth Péter

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 22 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

A Jobbik Magyarországért Mozgalom nevezze át magát Gyurcsányabbik Magyarországért Mozgalommá!
Egy Gyurcsány nem is volt nekik elég, meg sem kottyant, még Elena Klárát is a nyakunkra hoznák!
Nem kellenek!

A Jobbik a DK hovatalos és aktív támogatásával, Gyurcsány Tóth melletti személyes kampábyolását is beleértve.

LOL

A Fidesz SOHA nem indított közös jelöltet a Mi Hazánkkal (avagy a Jobikkal) - a DK-MSZP-Momentum stb. pedig ténylegesen KÖZÖS LISTÁN, 100%-BAN KÖZÖS JELÖLTEKKEL INDUL, KÖZÖS KORMÁNYZÁS céljából a Tóth-féle Jobbikkal.

"Fidesz oldalán", az...

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés