Bácsinénik

2021. augusztus 30. 22:08

Dippold Pál
Magyar Hírlap
Beindították a jövő évi parlamenti választások kampánygépezetét.

„Beindították a jövő évi parlamenti választások kampánygépezetét. Ezt a mutatványt ellenzéki előválasztásnak nevezik. A szabadság kis körei-terei általában baloldali vezetésű területek és kerületek kultúrházai vagy romkocsmái. Ezek adnak otthont a haladó gondolkodású, szinte kizárólag fővárosi ceremóniamestereiknek. Mert a vidéki, ugye, hülye, tudatlan, tahó, konzervatív, büdös lábú trágyataposó, és még szedegethetnénk tucatjával a derék belpesti észrollerek évtizedek alatt összehordott minősítő jelzőit.

Nem is kell részt vennünk a balhaladók gyűlésein elég vidéki fantáziánk segítségével odaképzelni magunkat egy összejövetelükre. Jobb is így, hiszen a tetthely megközelítése is elég bonyolult. Át kell verekednie magát a vadkendermag-koalíció hívének a Karácsony-blokádnak nevezett forgalmi dugókon, begyömöszölődnie a metrópótló buszba, aztán jön, már a végcél közelében, a járda. Az aszfalt.

Derék hajléktalanokkal, akik az almabortól vagy a kábítószertablettáktól a mennyországban érzik magukat. A liberális paradicsomban mindent szabad: verekedni, kéregetni, köpködni, bevizelni, hányni meg még sok minden ilyesmit. Arra az apróságra meg aztán semmit ne adjunk, hogy a járdákon ott a töméntelen kutyapiszok is, ha belelépünk, úgy jártunk. Szabadság van.

A keserű füstös gyűlésteremben ott a színpad, székein a jól ismert szereplőkkel. A saját közegében emberarcú Szabó Tímeával, aki mosolyogva fenyeget: »Most már pániklopás megy a kormányoldalon, érzik, hogy végük lesz, és mi majd visszaszerezzük szépen egyesével az ellopott közvagyont.«

Ott ficereg még a hecchuszár provokátor, Tordai Bence, aki rendkívül ostoba módon árulja el magát és eszmetársai körét: »Sírni van kedvem, amikor hallom a közoktatásból a mindenfélét, mi már kimenekítettük a gyerekeinket a közoktatásból.« Hoppá. Hová? Csak nem valami álcivilek irányította magánsuliba, ahol LMBTQ-propagandista bácsinénik vagy nénibácsik pipiskednek?

A végére hagyták a sztárvendéget, mindenki, mármint az ott jelenlévők Karigerijét. A főpolgármester a maga meztelencsiga nyálkájával beteríti a termet. Azt mondja: »Azzal nyerhetnek jövő tavasszal, ha a választás időszakában több csillogó szemű ember fog kampányolni mellettünk, mint mellettük. Nekik fognak kampányolni fizetett emberek, megfélemlített pedagógusok, közmunkások, polgármesterek, akiknek kiadták, hogy hozni kell a szavazatokat.«”

Fotó: Szabó Tímea, Facebook

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 16 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Sajnálom de töröllek. Annyira sokat irsz, hogy a görgetésével is rablod az időmet. A kevesebb több lett volna.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés